Befolyásolja a szexuális együttlét a menzeszt?
Figyelt kérdés
Kissé fura a kérdésem, de azért kérdezlek titeket, mert én nem hallottam még ilyet. Van egy ismerősöm, aki miután kapcsolata lett (első), nem jött meg neki a következő hónapban. Elment orvoshoz, és állítólag nem terhes, kapott valami pár napig szedendő gyógyszert, amitől majd megjön neki. És állítólag azt mondta a doki, hogy előfordul olyanoknál, akik addig nem éltek szexuális életet.2015. jan. 23. 18:47
1/3 anonim válasza:
inkább lelki okai lehetnek ha nem jön meg és orvosilag nem indokolt
amikor szakítottunk a páromml, nekem is kimaradt egy havi, csak a stressztől.
de én nem rohantam orvoshoz, meg egyből gyógyszer...és gondolom ráadásul hormongyógyszer.....háát érdekes
2/3 anonim válasza:
Akkor fordulhat elő, ha élvezte a dolgot és oxitocin hormon keletkezett az együttlét során. Ez a hormon gátolja a petesejt-képződés ciklusát (hasonlóan a szoptatás időszakához, amikor magas az oxitocin szint). Feltehetően a nemi érés nála még nem fejeződött be, nem állt be hormonális egyensúly.
3/3 anonim válasza:
Utolsó!
Tehát ha valaki sokat szexel akkor sok az oxitocin a szervezetében akkor kevesebb az esélye teherbe esni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!