Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utolsó együttlét után 11...

Utolsó együttlét után 11 nappal már pozi lenne, ugye?

Figyelt kérdés
Mivel két napja késik. Ma reggel teszteltem negatívat.
2015. jan. 23. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem jön meg 2 nap múlva sem, ismét tesztelnék. De vasárnap előtt semmiképp.
2015. jan. 23. 09:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Aggódom, mert bár szeretnénk gyereket, a múlt héten tök beteg voltam, és CT-t is csináltak, és most azért nem bánnám, ha nem jött volna össze, habár letakartak meg minden :(
2015. jan. 23. 09:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Baromi ritka, hogy együttlét után 11 nappal kimutassa a teszt a terhességet.

Én minimum 3 napot várnék a helyedben a következő tesztelés előtt (ha addig nem jön meg).

2015. jan. 23. 10:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha 2 napja késik, akkor 16 napja volt ovud.

Ha 11 napja voltatok együtt, akkor nem eshettél teherbe.

Kivéve, ha később (is) volt peteérésed, ezesetben viszont várj még 3 napot, hogy azerint a PÉ szerint DPO 14. napon legyél, és akkor tesztelj.

2015. jan. 23. 13:10
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem se peteéréskor lett a kicsi. meg is lepődtünk,hogy sikerült. persze,hogy most negatív. ilyenkor még nem mutatja ki,legalábbis nem hallottam róla. tényleg várj még pár napot.
2015. jan. 23. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!