Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak 1napig tartott a mensim...

Csak 1napig tartott a mensim (+előtte egy nap maszatolás+ utána egy nap maszatolás). Érdemes tesztelnem, vagy felesleges?

Figyelt kérdés
Volt már úgy vki, hogy kevés mensi után +-at tesztelt? Köszi a válaszokat!
2008. aug. 21. 07:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, Nekem is így volt. 7hétbe voltam már mikor teszteltem pozítivat, addig végig maszatoltam, nem is gondoltam hogy babás vagyok. Épp be jelentkeztem a dokimhoz hogy valami nem stimmel mert nem jön meg rendesen, és azt mondta teszteljek, és vár a rendelőbe. Teszteltem, egy pillanat alatt pozítiv lett, és már 4 hónapos gyönyörű kislányom van.Sok sikert
2008. aug. 21. 07:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az előző hónapban volt ilyen a mensim. A tesztem pedig negatív volt. Elmentem a dokihoz, aki azt mondta, nem volt pé-m, azért volt kevés a mensim. DE mindenképp tesztelj, mert neked lehet, baba van a dologban, az az egy napos vérzés még nyugodtan jelezhet babát! Ha nem voltak görcseid, és nem voltak benne alvadt darabkák akkor főleg! Tesztelj, és feltétlenül menj dokihoz! Biztosat csak ő tud mondani. Szorítok!!! :)

2008. aug. 21. 07:37
 3/6 anonim ***** válasza:
persze hogy érdemes:)
2008. aug. 21. 08:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp tesztelj!!! Én is véreztgettem, aztán teszteltem és + lett, persze a vérzés előtt is + volt és aztán a dokitol kaptam gyógyszert (utrogestan)! Csináld meg és írj!! Drukkolok!
2008. aug. 21. 10:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, bár a teszt lehet attól is pozitív ha esetleg elvetéltél, de mint írták ha nem volt görcs és darab akkor minden rendben, én teljesen el voltam keseredve hogy elment és aztán az uh-n azt mondták ott a petezsák. Azt az örömöt kívánom neked is!
2008. aug. 21. 10:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon édesek vagytok! Köszi mindenkinek! :)
2008. aug. 21. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!