Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitívnak számít?

Ez pozitívnak számít?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. jan. 15. 06:36
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, tényleg fölösleges ez a sok teszt. Képzeld, mi 18 hónapja várunk a babára, két tesztet csináltam, mindkét alkalommal akkor, amikor késett már két napja.

Semmi értelme havi több tesztet csinálni. Volt egy olyan vérzésem, amikor egy nap alatt többszörösét véreztem, mint máskor egy ciklus alatt. Rendes időben jött meg, de én azt gondolom, az egy félbeszakadt terhesség lehetett, mert se előtte, se utána ilyet nem láttam. Képzeld, ha tesztelek előtte, mekkora a pofára esés utána... És itt a gyakorin is nem egyszer olvastam, hogy így jártak a nők. Hidd el, értelmetlen a menstruáció számított napja előtt tesztelni. Semmit nem nyersz vele, mert orvoshoz úgyis csak a 6-7. héten érdemes menni, semmit nem nyersz az információval, csak csalódásokat okozhatsz magadnak, nem mellesleg egy vagyont szórsz ki az ablakon fölöslegesen tesztekre.

2015. jan. 15. 10:50
 32/37 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem pozitív!De lehet érdemes lenne egy digitális tesztet venni.Aki meg ezt negativnak latja komoly baj van a szemével!Mindenesetre 2 csík van rajta.
2015. jan. 15. 12:00
 33/37 LadyLoss ***** válasza:

Nekem pont ilyen volt a 7. dpo-n, és minden nappal erősebb lett aztán. Sok sikert neked is!

A tesztelgetés kérdésében én együtt érzek veled kérdező. Nem vagyunk egyformák. Én is a türelmetlenebb fajából vagyok. 1x szültem eddig, meg most félidős terhes vagyok, de legalább 100 tesztet csináltam "pályafutásom során".

:)

2015. jan. 15. 12:28
 34/37 anonim ***** válasza:
71%

11-es válaszoló vagyok.

Szerintem egyáltalán nem elengedhetetlen kérdés,hogy késik e már?Nem ez alapjan kell egy tesztet megítélni!Nekem volt tök erős pozi tesztem a dpo 9. napon,és a másik gyerekkel full negatív a nem vart napjan,majd 2nap mulva pozitív.Nem tudjatok mikor volt petérése,ezért felesleges a kérdés.

Vélemènyem szerint sokan csak azért akarják tudni,hogy beszólhassanak "minek tesztelsz" előtte!

Fogadja már el mindenki,hogy nem vagyunk egyformák.Mindenkinek szíve joga annyi időt és pénzt elpazarolni,amennyit akar.Ha nem tetszik ez másnak egyszerűen lépjen tovább,vagy állja meg beszólogatás nèlkül.

2015. jan. 15. 13:41
 35/37 anonim ***** válasza:
67%
100 teszt?! Jézusom... Ez a sok felesleges tesztelgetés megy az agyára egyeseknek:S
2015. jan. 15. 15:59
 36/37 anonim ***** válasza:
Ez szerintem egy negatív teszt, láttam a korábbiakat is, erősödnie kellett volna, ha terhes vagy.
2015. jan. 15. 23:09
 37/37 anonim ***** válasza:
Ha pozitív lett volna a tegnapi teszt, ma már felrakta volna a kérdező a mait, amin erősebb a csík...
2015. jan. 16. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!