Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitívnak számít?

Ez pozitívnak számít?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. jan. 15. 06:36
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
57%
Ha szerinted határozott 2. csík, akkor miért tetted fel a kérdést? Nem értem. Nekem 1 napos késésnél olyan bordó volt a csík, hogy a vak nem látta csak. 3-szor szültem, összesen 3-szor teszteltem. Nem értem, mire jó ez a millió teszt...
2015. jan. 15. 09:12
 22/37 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, gratulálok a 3 babádhoz és ahoz is hogy csak 3x kellett tesztelned 3 terhesség alatt és kívánom hogy sose éld át azt amit mi akik vágyunk egy babára de hónapokig nem jön össsze. Szerintem ezzel minden elmondtam.
2015. jan. 15. 09:21
 23/37 anonim ***** válasza:
79%
Szóval nem késik még.
2015. jan. 15. 09:23
 24/37 A kérdező kommentje:
Lőttem egy utolsó képet nektek talán így jobban fotózható lett: [link]
2015. jan. 15. 09:28
 25/37 anonim ***** válasza:
Mikorra nem várod? Ezt nem mondanám tuti pozira, ismètelj kèt nap múlva. Ha erősödik baba van. :-)
2015. jan. 15. 09:37
 26/37 anonim ***** válasza:
69%

Attól, hogy valaki csak 3szor tesztelt életében, nem jelenti, hogy ne várhatott volna adott esetben éveket gyerekre...

csak fölösleges, üres köröket nem futott, hanem esetleg megvárta, hogy menstruál-e...

Ennyi!

A teszt negatív!

Te meg válaszolj már arra z egyszerű kérdésre, hogy késik-e már egyáltalán?

2015. jan. 15. 09:57
 27/37 anonim ***** válasza:
37%

3 éve tesztelek minden hónapban,nem egyszer volt ilyen tesztem.

Ez negatív, hidd már el!

Ennyi nap teszteltél egymás után, erősödnie kellett volna...és nem ici-picit.

Tudom,mert már van gyerekem, vele a 10.naptól teszteltem

Most tesóra várunk 3 éve...szóval van tapasztalatom, ahogy itt másoknak is...

Azért kívánom,hogyne legyen igazam!

2015. jan. 15. 10:04
 28/37 anonim ***** válasza:
Jah és csak szólok, hogy a 21-es és 23-as 73%os válaszoló nem én vagyok, de nálam már kiverted a biztosítékot!
2015. jan. 15. 10:05
 29/37 A kérdező kommentje:
Sztem én eddig semmi rosszat nem írtam normális hangnemben válaszoltam, ennek ellenére ti ócsároltok folyamatosan. Ez az oldal már rég nem a régi itt már csak a másik szétszekálása megy. És nem csak ennél a kérdésnél. Nem érdemes már ide ki Írni semmit.Köszi annak aki értelmeseket írt. na sziasztok.
2015. jan. 15. 10:12
 30/37 anonim ***** válasza:
70%

Na, örök homály fedi a fő kérdést, hogy KÉSIK MÁR?

Ha őszinte válaszokat vársz, miért nem válaszolsz a kérdésre?! Így vársz normális választ?! Ahhoz tudni kell a legfontosabb infót, a mensi kimaradását! Nem velünk van a gond, hanem veled.

A 21-es vagyok.

2015. jan. 15. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!