Ez mar pozitivnak számít?
2014. máj. 8. 06:27
1/22 anonim válasza:
Szerintem abszolút pozitív. :)
Gratula! :)
2/22 anonim válasza:
bocsi, de ennél a tesztnél nem egy + jelnek kellene lennie ha terhes vagy? Clearblue? mert így inkább negatívnak nézem.
4/22 anonim válasza:
Első vagyok: bocsánat az elhamarkodott válaszért. Ha ez Clearblue, akkor tényleg + jelnek kellene látszani ( én csak - látok). Da ha élőben látszik halványan a +, akkor mindenképp ismételj majd és az a tuti.
5/22 anonim válasza:
Én is úgy tudom ennél a tesztnél + nak kell lennie, ez így - az én képernyőmön. Késik már? (ha nem akkor tök fölösleges volt tesztelni!)
6/22 anonim válasza:
Sajnos ez így negatív. Lehetőleg másik fajta teszttel ismételj majd. Ez a fajta csak akkor vehető pozitívnak, ha ugyanolyan határozott a függőleges, mint a vízszintes.
8/22 A kérdező kommentje:
Èn látom rajta nagyon halvanyan a masodik vonalat.tehathalvanyan a keresztet. 2 napja kesik egyebkent
2014. máj. 8. 07:21
9/22 anonim válasza:
Szerintem negatív !
2nap késéssel ez mar sokkal jobban latszódna,ha terhes lennel!
10/22 anonim válasza:
Akkor egy szemléltető példa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!