Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez az ovulációs teszt már...

Ez az ovulációs teszt már pozitívnak számít?

Figyelt kérdés
[link]
2014. márc. 2. 16:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem :(
2014. márc. 2. 16:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez még negatív. Egyformának kell lenni a két csíknak, vagy még erősebbnek a tesztcsíknak.
2014. márc. 2. 16:42
 3/10 A kérdező kommentje:

Màsfél óràig tartottam vissza, lehet kevés volt.

Köszönöm!

2014. márc. 2. 16:51
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Biztos még nem számit pozitivnak, de nekem is kb ilyen halvány volt anno a második csik a teszten és kidobtam, gondolván hogy negativ, közben meg javában terhes voltam. Már 3éves a kislányom.
2014. márc. 2. 19:32
 5/10 Picsusz ***** válasza:
Nekem mikor ilyen volt a tesztem,rá vagy 2 nappal már tök egyforma lett a 2 csík.Úgyhogy tesztelj még,erősödnie kell szerintem.
2014. márc. 2. 19:36
 6/10 anonim ***** válasza:

4-es! Ez egy OVULÁCIÓS teszt, nem terhesteszt...

Kérdező: ez még negatív. A két csíknak egyforma erősnek kellene minimum lennie, vagy az alsó csíknak (tesztcsík) erősebbnek kell lennie. De egy teszt nem teszt, ebből nem lehet sok mindent megállapítani. Ha a tegnapinál erősebb, akkor esélyes,hogy 2-3 napon belül pozitív lesz, Csináld csak tovább.

Én 28 napos ciklusnál mindig azt hittem,hogy a 14. napon van ovum, de sose lettem terhes. Aztán elkezdtem tesztelni, a 14. sőt a 15. napon is még negatív volt, na mondom,nincs is ovum. Erre a 17. napon lett pozitív! Abban a hónapban össze is jött a kisfiam.

2014. márc. 2. 19:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat! A tegnapi fele ennyire sem làtszott, ez a 14.-ik napom. Szerdàn mondta a doki, hogy 16 mm-es a dominàns tüszőm. Ez az első ovulàció tesztes hónapom. Ma és szerdàn tudunk együtt lenni, remélem összejön így is.
2014. márc. 2. 20:46
 8/10 A kérdező kommentje:

Ez a mai, nem első vizeletes tesztem:

[link]

Ez már pozitív ugye? Ma reggelre egyébként leesett a hőm. Ezek szerint lehet ma ovulálok? Meddig lehetek még termékeny? Amíg fel nem megy a hőm újra?

[link]

Bocsánat a sok kérdésért, de már fél éve nem sikerült teherbe esnem. Tudom ez még nem olyan vészes, de már nagyon szeretnénk babát!

Köszönöm a segítséget előre is!

2014. márc. 3. 08:11
 9/10 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, bocsi félreolvastam a kérdést. Sok sikert, remélem összejön a baba!!!
2014. márc. 3. 13:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Semmi baj, remélem legközelebb már a HCG tesztem lesz ilyen. :) Köszönöm!
2014. márc. 3. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!