Màsfél óràig tartottam vissza, lehet kevés volt.
Köszönöm!
4-es! Ez egy OVULÁCIÓS teszt, nem terhesteszt...
Kérdező: ez még negatív. A két csíknak egyforma erősnek kellene minimum lennie, vagy az alsó csíknak (tesztcsík) erősebbnek kell lennie. De egy teszt nem teszt, ebből nem lehet sok mindent megállapítani. Ha a tegnapinál erősebb, akkor esélyes,hogy 2-3 napon belül pozitív lesz, Csináld csak tovább.
Én 28 napos ciklusnál mindig azt hittem,hogy a 14. napon van ovum, de sose lettem terhes. Aztán elkezdtem tesztelni, a 14. sőt a 15. napon is még negatív volt, na mondom,nincs is ovum. Erre a 17. napon lett pozitív! Abban a hónapban össze is jött a kisfiam.
Ez a mai, nem első vizeletes tesztem:
Ez már pozitív ugye? Ma reggelre egyébként leesett a hőm. Ezek szerint lehet ma ovulálok? Meddig lehetek még termékeny? Amíg fel nem megy a hőm újra?
Bocsánat a sok kérdésért, de már fél éve nem sikerült teherbe esnem. Tudom ez még nem olyan vészes, de már nagyon szeretnénk babát!
Köszönöm a segítséget előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!