Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez mar pozitivnak számít?

Ez mar pozitivnak számít?

Figyelt kérdés

Èn latom a halvany csìkot. Ti mit gondoltok?

[link]

2014. máj. 8. 06:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Negatív!
2014. máj. 8. 08:23
 12/22 anonim ***** válasza:
Most ha jl latom ezen a youtuben csapvizel lett pozitiv a terhessegi teszt???
2014. máj. 8. 08:25
 13/22 anonim ***** válasza:
szerintem ez a videó csak kamu. De ha igaz is (nem hiszem) akkor hát igen ezért kell több tesztet is csinálni, de az igazság mindig akkor derül ki ha 2 hét késés után a doki azt mondja igen ez baba. Kérdező, 2 nap késéssel ennek erősebbnek kellene lennie, de ha nem jön meg akkor tesztelj 2-3 nap múlva megint, talán később volt ovud.
2014. máj. 8. 09:08
 14/22 anonim ***** válasza:
54%
Igen, a csapvíztől, és szerintem elég erős vonal jött ki vízszintesen... Napok óta hiába írtam mindenkinek, hogy ez a teszt semmire sem jó, főleg akkor ha halvány csík jön ki. Egyszer engem nagyon becsapott, jól látható kereszt jött ki rajta 0 HCG mellett!!! (Azért tudom, mert közben voltam vérvételen.)
2014. máj. 8. 09:09
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Vegyetek 300-400 forintosat a DM-ben vagy Rossmannban. Tökéletesek! Teljesen noname tesztek, de azonnal kimutatták a terhességem. Amikor meg nem volt baba, soha nem volt semmilyen szellemcsík sem rajtuk. Szerintem ez negatív, de drukkolok nagyon!
2014. máj. 8. 09:20
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, halványan, száradás után. Ugyanilyen vastag sávban. Sajnos nem volt baba... Azért holnap reggel tesztelj egy újat, ez alapján nem merném állítani, hogy pozitív...
2014. máj. 8. 09:27
 17/22 anonim ***** válasza:
2014. máj. 8. 10:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Engem sajnos tobszor is becsapott a clear blue teszt.en betiltatnam!!
2014. máj. 8. 10:41
 19/22 anonim ***** válasza:

Egek! Abban a videóban NEM valódi terhességi tesztet mutatnak, hanem egy hamisat, ami mindig pozitív eredményt hoz! Mások átverésére készített teszt! Áprilisi tréfa!

Ott a leírásban a link: "vegyetek mindig pozitív tesztet"

2014. máj. 8. 11:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon szomorú amit a videókon látok :( Én mindig x-epil kb. 800 ft 2db vettem és soha nem hazudott.
2014. máj. 8. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!