Ez mar pozitivnak számít?
2014. máj. 8. 06:27
12/22 anonim válasza:
Most ha jl latom ezen a youtuben csapvizel lett pozitiv a terhessegi teszt???
13/22 anonim válasza:
szerintem ez a videó csak kamu. De ha igaz is (nem hiszem) akkor hát igen ezért kell több tesztet is csinálni, de az igazság mindig akkor derül ki ha 2 hét késés után a doki azt mondja igen ez baba. Kérdező, 2 nap késéssel ennek erősebbnek kellene lennie, de ha nem jön meg akkor tesztelj 2-3 nap múlva megint, talán később volt ovud.
14/22 anonim válasza:
Igen, a csapvíztől, és szerintem elég erős vonal jött ki vízszintesen... Napok óta hiába írtam mindenkinek, hogy ez a teszt semmire sem jó, főleg akkor ha halvány csík jön ki. Egyszer engem nagyon becsapott, jól látható kereszt jött ki rajta 0 HCG mellett!!! (Azért tudom, mert közben voltam vérvételen.)
15/22 anonim válasza:
Vegyetek 300-400 forintosat a DM-ben vagy Rossmannban. Tökéletesek! Teljesen noname tesztek, de azonnal kimutatták a terhességem. Amikor meg nem volt baba, soha nem volt semmilyen szellemcsík sem rajtuk. Szerintem ez negatív, de drukkolok nagyon!
16/22 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, halványan, száradás után. Ugyanilyen vastag sávban. Sajnos nem volt baba... Azért holnap reggel tesztelj egy újat, ez alapján nem merném állítani, hogy pozitív...
17/22 anonim válasza:
Egy másik fajta is...
18/22 anonim válasza:
Engem sajnos tobszor is becsapott a clear blue teszt.en betiltatnam!!
19/22 anonim válasza:
Egek! Abban a videóban NEM valódi terhességi tesztet mutatnak, hanem egy hamisat, ami mindig pozitív eredményt hoz! Mások átverésére készített teszt! Áprilisi tréfa!
Ott a leírásban a link: "vegyetek mindig pozitív tesztet"
20/22 anonim válasza:
Hát ez nagyon szomorú amit a videókon látok :( Én mindig x-epil kb. 800 ft 2db vettem és soha nem hazudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!