11/37 anonim válasza:
Én nem igazan tudom eldönteni,hogy ez halvany pozi e?Elhiszem h nem ásztattad el,de akkor is teljesen olyanok.
Az a furcsa számomra,hogy ha mindegyik reggeli elso vizeletbol van miert nem erősödött a masodik csíkod?
12/37 anonim válasza:
Az elozo teszteket neganak mondtam de a mostani mintha erosebb lenne. Az utobbi kepeid alapjan ezt mar pozinak mondanam😊
13/37 anonim válasza:
Tedd mar fel most igy szaraz allapotban a mai tesztet! Tutti pozi szerintem!!!
15/37 anonim válasza:
Ez One step? Mert nekem ilyen mutatott kb ilyen halvanyt nem vart elott, es nincs baba.
16/37 A kérdező kommentje:
Mono teszt az a neve gyógyszertári :)
A képen nem tűnik annyira színesnek de direkt kivittem és néztem hogy rózsaszínes :D
2015. jan. 15. 08:54
17/37 anonim válasza:
Ha 4-5 napja késik, akkor biztosra mondom, negatív.
Ha még egyáltalán nem késik, akkor meg felesleges tesztelni.
18/37 A kérdező kommentje:
hát ha ez negatív akkor kb én vaagyok a miniszterelnök :D Az lehet hogy nem vagyok terhes de ezen a teszten egy határozott második csík van nah majd meglátjuk később tesztelek másfajtával is viszont azért vettem ezt a tesztet újra meg újra hogy lássam ha erősödik:) köszi a választ mindenkinek!
2015. jan. 15. 09:07
19/37 anonim válasza:
De még mindig nem írtad meg,hogy késik-e...
20/37 anonim válasza:
Na most ezen a kepen nem latom annyira a rozsaszint viszont amikor a tobb tesztet felraktad azon abszolut!
Jo hulye teszt ez😊😊😊😊
A lenyeg, hogy ugy latom erosodik ugyhogy szerintem pozi!
Mikorra nem varod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!