Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett valaki teherbe abortusz...

Esett valaki teherbe abortusz után megint (fél éven belül)?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy esett e valaki teherbe abortusz után úgy hogy még nem akarta? Hogyan védekezett ha védekett egyáltalán? Megtartotta a babát vagy nem? Kérlek titeket hogy olyan ne írjon aki másokat akar bántani légyszi csak a kérdésre válaszoljatok
2015. jan. 14. 12:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét esetet nem tudok, de biológiai szempontból minden esély megvan rá, hogy újra terhes legyél. Remélhetőleg, aki már átesett egy elhajtáson, az már komolyabban veszi a védekezést. Óvszer a legjobb megoldás, főleg, ha fiatalok vagytok, mert azonnal látszik, ha kiszakad, lecsúszik stb. és lehet szaladni a sürgősségi tablettáért.

Bántani nem akarok senkit, csak tényként írom, hogy aki egy abortusz után képes újra védekezés nélkül szexuális életet élni, az borzasztó felelőtlen a saját testével szemben.

2015. jan. 14. 12:20
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
Én igen, még 18 évesen. Úgy alakult hogy terhes lettem, de elvetettem. Utána gyógyszert akartam feliratni, de nehézkesen haladt a dolog, a feliratás, addig pedig csak megszakításos módszerrel "védekeztünk". Megint terhes lettem, de ezt is elvetettem. A 2 abortusz között pontosan 6 hónap volt. Ezután rögtön gyógyszert irattam fel.
2015. jan. 14. 12:21
 3/9 A kérdező kommentje:

Igazából csak kiváncsiságból kérdezem...!

25/N

2015. jan. 14. 12:35
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Kíváncsiságbòl kérdezed???? Ugyan már!!! Felháborítò hogy egyes emberek sorra vetetik el a babákat pedig valaki mit meg nem adna értük :-(
2015. jan. 14. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Felháborító, undorító és rettentő szomorú...

Amúgy igen, egy barátnőm a suliból, teherbe esett nyaron, aztán télen megint, ugyanattól a pasitól, 16 évesen. Elvetette midnkettőt. Még most sem akar gyereket, most 27 éves.

2015. jan. 14. 13:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez most nem értem mire jó! Vetélésem volt 2 az egyik nem is olyan régen, azóta még nem is voltunk együtt, csak ezzel kapcsolatban olvastam és találtam több olyan kérdést ahol hasonló dolgokról folyt a téma és ez a kérdés jutott eszembe! Én nem ítélek el senkit evvel kapcsolatban senki se tudhatja a másik ember helyzetét! Az ilyen embereket meg csak sajnálni tudom aki ilyeneket ír! Szar lehet az életed!
2015. jan. 14. 13:43
 7/9 anonim ***** válasza:
24%
És ha ilyeneket írunk, akkor mi van? Ha nem magadról írsz a krédésben, akkor nyilván nem neked szól, hanem annak, aki tényleg akkora idióta, hogy egy abortusz után sem képes védekezni. Az igenis felháborító.
2015. jan. 14. 13:58
 8/9 A kérdező kommentje:
A védekezéssel kapcsolatban igazad van azért kérdeztem hogy védekezett e vagy sem mikor újra teherbe esett! Nem is azzal van a baj hogy meg van a véleményetek hanem hogy bárki fel tesz egy olyan kérdést ami ugye monjuk azt provokatív (hangsúlyózom nem a provokolás a szándékom) mindig az a vége hogy a nem a kérdésre válaszolnak itt az emberek hanem csak a szidalmazás megy oldalokon keresztül! Ennek szerintem semmi értelme! Mért nem lehet a kérdésre válaszolni normálisan? Ha meg nincs az embernek értelmes válasza egy kérdésre az inkább ne írjon!
2015. jan. 14. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem akartal provokalni ahhoz kepest a kerdesed feltehetted volna maskent, hogy pl ahogy irtad veteles utan...

Ha nem vagy erintett miert kerdezel ilyeneket pont itt mikor a legtobben babara vagynak?!

Ha ilyenekre vagy kivancsi akkor miert nem a terhesseg megszakitasnal kerdezted?

2015. jan. 14. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!