Vannak itt Olyanok, akik 18 koruk körül alatt estek teherbe?
Figyelt kérdés
Hogy történt?
Nem védekeztetek?
Hány évesek voltatok?
Szüleidnek,hogy mondtátok el?
Megtartottátok,vagy mi lett a babával?
2014. aug. 12. 20:18
1/5 OwlLand válasza:
Az egyik -nevezzük- barátnőm. Igaz nem 18, de 22. Nem dolgozott.A barátja első reakciója az volt, hogy vetessék el. Amúgy nem védekeztek. Mire kiderült, addigra 6hetes volt. Aztán a csaj barátja meggondolta magát és próbálta rávenni a csajt, hogy tartsák meg. Másfél hét múlva meg is volt az abortusz. a csaj azzal érvelt, hogy most jön a nyár, nem akar nagy hasat...
2/5 A kérdező kommentje:
Amúgy bocsánat a hibáért,csak telefonról írtam!
*Vannak itt Olyanok,akik 18 éves koruk alatt estek teherbe?
2014. aug. 12. 20:26
3/5 anonim válasza:
hogy ,hogy tortent az gondolom tudod.nem vedekeztunk mert akartam en 16 eves voltam apuka 28.szuleim nem orultek azt akartak vetessem el.megtartottam most 25 eves!
4/5 anonim válasza:
És hogy maradt nalatok a baba?
Aoa lett a gyam?
16 vagyok
Babwt szeretnek :-)
5/5 anonim válasza:
Sajnos erre mar nem emlekszem
De nem volt demmi problema.de azert gondold meg nagyon
nem volt konnyu felnevelni oket
19 eves voltam mikor a masodik szuletett.nem volt konnyu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!