Ki használt ovutesztet jóstesztként? Így jártam vele (lent)
Tudom,hogy becsapós lehet az ovuteszt,de ha már van itthon,akkor reggelente lövögetem el.Még sosem használtam jóstesztként,csak egyszer kb:fél éve,de akkor végig semmit sem láttamrajta csak a kontrollét.
Szóval 3 napja csinálom még csak,reggelente elsőből.
Tegnapelőtt semmit sem mutatott,még szellemcsíkot sem,akárhogy néztem.Tegnap iszonyat halványan,de látni lehetett a 2.-ik csíkot is,kissé színe is volt.Ma meg csak kicsit halványabb,mint a kontrollé.De van még 4 napom nemvártig.Van itthon 10-es tsztem is,de még azt nem szeretném ellőni.
Észrevettem magamon,hogy pé-től mindíg fájnak a melleim egészen a köv mensiig,de most semmi mellfájdalom nem volt,egészen máig.Ma is csak nagyon kicsit ldalról nyilalgat bele de nem vészes.Jobb oldalon néha szúrkálás érzek a petefészkem körül,de az sem vészes.
Semmi más tünetem nincs.
Szerintetek?
Lécci ne írjátok,hogy ne görcsöljek,mert nem teszem azt,azon már túl vagyok.
De jövőhéten kellene mennie a páromnak spermavzsgálatra,és jó lenne,ha nem kellene sort keríteni rá(de ha megjön akkor elmegy,ez nála nem gond)
Nincs baba,de ezt már megszoktuk:(
Hétfőn spermavizsgálat,és kapok időpontot laparoszkópiára.
Köszi az érdeklődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!