Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki használt ovutesztet jóstesz...

Ki használt ovutesztet jóstesztként? Így jártam vele (lent)

Figyelt kérdés

Tudom,hogy becsapós lehet az ovuteszt,de ha már van itthon,akkor reggelente lövögetem el.Még sosem használtam jóstesztként,csak egyszer kb:fél éve,de akkor végig semmit sem láttamrajta csak a kontrollét.

Szóval 3 napja csinálom még csak,reggelente elsőből.

Tegnapelőtt semmit sem mutatott,még szellemcsíkot sem,akárhogy néztem.Tegnap iszonyat halványan,de látni lehetett a 2.-ik csíkot is,kissé színe is volt.Ma meg csak kicsit halványabb,mint a kontrollé.De van még 4 napom nemvártig.Van itthon 10-es tsztem is,de még azt nem szeretném ellőni.

Észrevettem magamon,hogy pé-től mindíg fájnak a melleim egészen a köv mensiig,de most semmi mellfájdalom nem volt,egészen máig.Ma is csak nagyon kicsit ldalról nyilalgat bele de nem vészes.Jobb oldalon néha szúrkálás érzek a petefészkem körül,de az sem vészes.

Semmi más tünetem nincs.

Szerintetek?

Lécci ne írjátok,hogy ne görcsöljek,mert nem teszem azt,azon már túl vagyok.

De jövőhéten kellene mennie a páromnak spermavzsgálatra,és jó lenne,ha nem kellene sort keríteni rá(de ha megjön akkor elmegy,ez nála nem gond)

2010. febr. 6. 11:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha nagyon akarsz, tesztelj! De csakis reggel.:)
2010. febr. 8. 15:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Tegnap már sajna nem tudtam válaszolni, ha úgy érzed, nem bírod, tesztelj, de csak ha 10-es érzékenységű a hcg teszt. A 25 nekem még sokáig nagyon halvány volt (sokáig: 1 hét). Utána az is majdnem leugrott a tesztről. Várom a fejleményeket!!!17 h kismami
2010. febr. 9. 08:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem a 25-ös is kimutatta korán, de tényleg kicsit halvány volt.
2010. febr. 9. 15:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Na mizu?Teszteltél már?
2010. febr. 11. 22:21
 15/16 A kérdező kommentje:

Nincs baba,de ezt már megszoktuk:(

Hétfőn spermavizsgálat,és kapok időpontot laparoszkópiára.

Köszi az érdeklődést.

2010. febr. 12. 14:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom.
2010. febr. 15. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!