Ovutesztet, jóstesztként ha használom, akkor azt a reggeli vizeletből kell?
Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 10:05
1/4 anonim válasza:
Igen, de sokat ne adj rá. Nekem reggel mindig pozitív lett, de még sosem voltam terhes.
2/4 anonim válasza:
Olcsóbb meg pontosabb is a terhesteszt, még ha várni is kell vele néhány napot. A jósteszt csakran becsap.
Amúgy gondolom, reggeli vizeletből kell, hiszen most nem az LH hormont méred vele, hanem a HCG-t próbálod.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én sem nagyon bizom benne, de egy próbát megér. Valakinek esetleg van pozitiv tapasztalata?
2009. szept. 28. 10:29
4/4 anonim válasza:
Nekem vegyes tapasztalataim vannak.
Az első babámnál a nemvárt mensi napján pozitív lett az ovuteszt, reggel is, délután is. Rá 2 napra a terhesteszt is pozitív lett!
A mostani babánál is csináltam jóstesztet, a nemvárt előtt reggel, de olyan negatív lett, hogy még egy árva 2. csík sem volt rajta. Másnap a terhesteszt erősen pozitív lett! :)
Úgyhogy erre ne adj, bármi lehet!
5 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!