Ha ovutesztet használtam jóstesztként, milyen erősségűnek kell lennie a 2. csíknak terhesség esetén?
Ezt a linket nézd meg,lejjebb vannak fotók is!
Erre ne adj, bírd ki azt a pár napot, amíg kiderült, hogy baba van-e! Nekem az első babámmal olyan pozitív lett a mensi napján az ovutezst, hogy majd leugrott a T csík, sokkal erősebb volt, mint a kontroll!! Ha halvány 2. csík van, az nem jelent önmagában semmit, esetleg akkor, ha másnap reggel erősödik!
Én múltkor ezen felbátorodva vettem hcg tesztet, ami szintén pozitív lett másnap!
Most, a 2. babámnál a nemvárt előtt reggel csináltam ovutesztet, egy leheletnyi 2. csík volt rajta, inkább semmilyen... El is keseredtem, de mivel azért józan ésszel tudtam, hogy az a teszt az LH kimutatására való, ugyanabból a pisiből megcsináltam a terhességi tesztet is, ami a nemvárt előtti napon erős pozitív lett.
:)
Úgyhogy ebben a jós dologban ne bízz! Mert nagy a pofáraesés lehetősége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!