Árthat terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Még nem biztos, hogy babás vagyok mert még pár nap múlva kell megjönnie. Ilyen esetben (terhesség legelején)ha apa nincs itthon, de énrám rám jött a vágy és hát elintéztem magamnak akkor a babának lehet valami baja. Tudom, hogy a szex nem árt, de vmi baj nem fordulhat elő?2011. nov. 1. 15:43
1/2 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja, hát végül is szex közben "jött össze"- ha terhes vagy, és utána sem tudhatja az ember hogy mikor ágyazódik be, mikortól terhes stb.
Akkor szokták a kismamákat tiltani ha pl. egészen korán nyílik a méhszáj, vérzés , görcsölés lép fel.
2/2 anonim válasza:
Nem árt,hacsak a doki nem tilt,akkor se ez,se az nem árt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!