Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki használt ovutesztet jóstesz...

Ki használt ovutesztet jóstesztként? Így jártam vele (lent)

Figyelt kérdés

Tudom,hogy becsapós lehet az ovuteszt,de ha már van itthon,akkor reggelente lövögetem el.Még sosem használtam jóstesztként,csak egyszer kb:fél éve,de akkor végig semmit sem láttamrajta csak a kontrollét.

Szóval 3 napja csinálom még csak,reggelente elsőből.

Tegnapelőtt semmit sem mutatott,még szellemcsíkot sem,akárhogy néztem.Tegnap iszonyat halványan,de látni lehetett a 2.-ik csíkot is,kissé színe is volt.Ma meg csak kicsit halványabb,mint a kontrollé.De van még 4 napom nemvártig.Van itthon 10-es tsztem is,de még azt nem szeretném ellőni.

Észrevettem magamon,hogy pé-től mindíg fájnak a melleim egészen a köv mensiig,de most semmi mellfájdalom nem volt,egészen máig.Ma is csak nagyon kicsit ldalról nyilalgat bele de nem vészes.Jobb oldalon néha szúrkálás érzek a petefészkem körül,de az sem vészes.

Semmi más tünetem nincs.

Szerintetek?

Lécci ne írjátok,hogy ne görcsöljek,mert nem teszem azt,azon már túl vagyok.

De jövőhéten kellene mennie a páromnak spermavzsgálatra,és jó lenne,ha nem kellene sort keríteni rá(de ha megjön akkor elmegy,ez nála nem gond)

2010. febr. 6. 11:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hányadik napon vagy ovu után? Én mikor teherbeestem, kipróbáltam, mert szintén maradt. Ovu utáni 8. napon kezdtem, és ugyanúgy alig látszott, de mindennap erősebb lett kicsivel. A 12. napon hcg-vel +-t teszteltem. Szóval nálam bevált, de nem mindenkinél jó. A cicis és egyéb tünetek is becsapósak, így sajnos én is csak közhelyeket tudok tanácsolni, pl. ne éld bele magad nagyon, hogy ne csalódj. De reménykedni azért lehet.:)
2010. febr. 6. 11:52
 2/16 A kérdező kommentje:

Gratula Neked!

Ma vagyok a 10-ik dpo-n.3 napja használom.És örülök,mert erősödik.Nem élem bele magam,de ha már van itthon,azért használom.

Holnapután tesztelek 10-es teszttel,reggeli elsőből.

Köszi a válaszodat.

2010. febr. 6. 12:14
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon drukkolok!Írd meg légyszi az eredményt!
2010. febr. 6. 12:21
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Naná,hogy megírom!Nem szoktam magára hagyni a kérdéseimet!

De azért nem élem bele magam!

2010. febr. 6. 12:26
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, várom az eredményt!:)
2010. febr. 6. 13:12
 6/16 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem nem vált be.Napról napra egyre erősödött a 2.csík,aztán megjött.Az biztos,hogy én többet nem csinálok jóstesztet,nagyon rossz volt csalódni.
2010. febr. 6. 19:02
 7/16 A kérdező kommentje:

Sajnálom,hogy nálad nem vált be,lehet nem a teszt nem vált be,hanem valami más miatt nem jött neked össze!Az a teszt szerintem nem hiába erősödik!

Én azért reménykedem,ennyi csalódás után már nekem szinte természetes ha nem sikerül:(de ezt a jóstesztet még nem próbáltam.

Másik meg az,hogy reggel szinte semmi mellfájdalom,most meg fürdés előtt mikor veszem le a melltertómat,már érzem a melleimet szépen.Máskor vagy pé-től mensiig fájnak és mensivel elmúlik,vagy mensi előtt gy héttel szoktak fájni,és mensi előtt elmúlik.Most meg reménykedem,mert erősödik a jósteszt,meg most mikor már lassan NEM kellene megjönnie most kezdenek el fájni a melleim.

Sajnálni fogom,ha nem jön össze most sem,de azt mondják,amíg nem jön meg addig van remény:)

Amúgy most sikerül,akkor ez lesz apa ajándéka Valentin napra,picike pipellőben becsomagolva.Szerelem napján,szerelmünk gyümölcse lenne az ajándék:)

Na,majd nemsokára megtudjuk...

2010. febr. 6. 20:16
 8/16 anonim ***** válasza:
Jaj!!!Én már annyira kiváncsi vagyok!!!Ezerrel szorítok!!!
2010. febr. 7. 11:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Én is így csináltam, ahogy te, volt egy rakat ovutesztem, és gondoltam, kipróbálom. Nekem is így volt, hogy a 10. dpo-n szinte semmi, 11-en betudtam szellemcsíknak, 12-en már halványka volt, 14-en (nemvárt napján) u.olyan erős volt, mint a kontroll. Ekkor csináltam egy 10-es hcg-t, és az is kimutatta már. 17 hetes kismami
2010. febr. 8. 08:48
 10/16 A kérdező kommentje:

Kedves 17 hetes kismami!

Háát,úgyérzem erőt adtál Te is!:)Köszi,és persze gratulálok Neked a babához!

Ma még erősebb,már olyan majdnem mint a kontrollé.De teszteljek,vagy várjak még?

2010. febr. 8. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!