Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tisztitsam meg és...

Hogyan tisztitsam meg és készitsem fel a szervezetem a terhességre?

Figyelt kérdés
2015. jan. 8. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Máris túlkomplikálod. Egyél viszonylag egészségesen, hagyd abba dohányzást, ha cigizel, mozogj rendszeresen. Semmi olyasmit nem kell tenned, ami túlmutatna a sima túlzások nélküli "ésszerűen egészséges életmódon".

Folsavat elkezdhetsz szedni, abból nem árt feltölteni a raktárakat a teherbeesés előtt, mert mire kiderül a terhesség, már szerepe lenne a folsavnak.

2015. jan. 8. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:
3 hónappal előtte már lehet elkezdeni folsavat és terhesvitamint szedni, igyál sok vizet a terhesség alatt is, akkor is ha hányingered van, napi 2-3 l-t minimum. ja, és nem árt sokat szeretkezni :D
2015. jan. 8. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:
off: miért nem árt sokat szeretkezni?
2015. jan. 8. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem értem ez miért túlkomplikálás...

én elmentem dokihoz, aki teljes vérkép+hormonvizsgálatra küldött és lehet hogy progeszteron hiányom van, ami mellett nehezebb teherbe esni, de orvosolható.

Szóval szerintem egy figyelmes dokitól minden szükséges információt megkaphatsz!

2015. jan. 8. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!