Szülés után 6 hónappal felkészült lehet-e a szervezetem egy újabb terhességre?
A tested valószínű hogy a nagyja regenerálódást már átvészelte, de ez azért nem ilyen egyszerű. A lelkednek kell iszonyúan erősnek lenni, mert egy test mindent elvisel, de a lélek nagyon nehezen, és neked nagyon nehéz lesz két picikével. Nem is akarok belebonyolódni, két gyerekem van tudom milyen kettővel, bár nálunk több a korlülöbség de én ahhoz viszonyítok hogy milyen egy 15 hónapos baba és mellé milyen is egy újszülött.
Sok kitartást kívánok neked és boldog várandósságot, és boldog babázást.
Gratulálok az újabb babához.
Igazából 1 évet javasolnak problémamentes esetben is 2 terhesség közt,de sokan szültek már így,és semmi baj nem volt.Majd a 2 kicsivel lesz nehéz az elején,de legalább egyszerre felnőnek.
Szerintem fél év után már készen állsz egy babóra, úgyhogy gratulálok. :)
Egy barátnőmet császározták, neki a 6 hetes vizsgálatkor már azt mondta a dokija, hogy elviekben már jöhetne is a baba, de a vágás miatt inkább várjánaka 1 évet.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!