Méhpempővel sikerült valakinek teherbe esnie?
Figyelt kérdés
Kapszulát vagy pempős mézet szedtetek? Utóbbit hol lehet kapni? Mennyi ideig kell használni és a ciklus melyik felétől érdemes?2010. febr. 5. 18:09
11/13 anonim válasza:
11:38-as válaszolónak.
Napi 2-öt szopogattam el royal jelly-nek hívják.
Kitartás biztos jön az a bébi nemsokára.Nyáron mi is szeretnénk ha megfoganna a kistesó:)
12/13 anonim válasza:
En a kapszulasat szedem 20 eves korom ota (most 34 vagyok), mindig, amikor rendszertelenne valik a mensesem. 1-2 honap alatt helyrehozza. Egy eve volt egy mehen kivulim, nem sikerult honapokig teherbe esnem, majd megint elkezdtem szedni a kapszulat, napi 2-3-at, es 2 honapra ra megfogant a baba. Nekem jo tapasztalataim vannak vele, tobb baratnommek ajanlottam, tobben ennek segitsegevel estek teherbe. A mehpempon kivul szedtem meg E, D, es B komplex vitaminokat. Illetve sportoltam. Sok sikert es jo egeszseget mindenkinek!
13/13 anonim válasza:
Látom nem friss a kérdés, de gondoltam megosztnom én is a tapasztalatomat a sok reménykedő nőnek. Én is szedtem semmilyen kellemetlen hatása nem volt és a 2. Pempős hónapban terhes is lettem :) pedig nagyon stresszes munkahelyem van..szóval csak ajánlani tudom mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!