Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhpempővel sikerült valakinek...

Méhpempővel sikerült valakinek teherbe esnie?

Figyelt kérdés
Kapszulát vagy pempős mézet szedtetek? Utóbbit hol lehet kapni? Mennyi ideig kell használni és a ciklus melyik felétől érdemes?
2010. febr. 5. 18:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én most szedem néhány napja, illetve szedjük a férjemmel. Mi igazi pempőt vettünk a méz boltba és mézbe keverve esszük. Állítólag azért jobb mint a tabletta, mert szárítás során néhány enzim tönkre megy.

Mi is baba miatt szedjük, úgyhogy eredményt még nem tudok mondani, de reménykedünk. Én a ciklus minden napján eszem, majd ha kiderül hogy babás vagyok abbahagyom.

2010. febr. 5. 19:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én kapszulát szedtem,egy hónapig,de mivel felborította a ciklusomat,így abbahagytam. Rá egy hónapra pozitív lett a tesztem(igaz,sajnos el is ment),de nem tudom,hogy ettől-e.
2010. febr. 6. 07:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Szia.Én is szedtem 2 honapig,az első-hoban jó volt utána meg eltolta a menzimet 8 nappal,azt hittem már,hogy terhes vagyok,de nem.Szóval nálam nem vált be!!!!
2010. febr. 6. 11:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én foreveres méhpempö tablettát szedtem és az első hónapba terhes lettem.Azt sajna nem tudni hogy a tabletta nélkül is igy lett volna.Nekem pcos van igy nagyon örültünk hogy nem kellett sokat várni a Manóra:)
2010. febr. 8. 11:31
 5/13 anonim válasza:
Forever-ös méhpempőből mennyit ettél?
2010. febr. 8. 11:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Rendes méhpempőt ettem, méhészboltban lehet kapni, igaz nem olcsó, és az íze is borzasztó. Nem szabad keverni semmivel, magában kell lenyelni. Utána egyél valamit, ami elveszi a rettenetes ízét. CSAK A CIKLUS ELSŐ FELÉBEN SZABAD SZEDNI!!!!

Három év próbálkozás után "úgyis mindegy" alapon álltam neki szedni. A második hónapban terhes lettem. Nem tudom, hogy ettől-e, de én mindenesetre hiszek benne!!

12 hetes kismama

2010. febr. 8. 12:00
 7/13 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Én is méhészboltban vettem, de nekem azt mondták, hogy keverjem bele mézbe és úgy egyek napi 2x1 kiskanállal.

Te pontosan hogyan etted? Úgy magában, de abból mennyit? Mert az nagyon tömény lehet. De akkor lehet hogy ha ez elfogy akkor én is úgy szedem. Köszi.

2010. febr. 8. 13:06
 8/13 anonim válasza:
100%

Szia!

Kb 3 hete kezdtük el mi is enni a rendes méhpempőt a férjemmel.Nekünk a Méz boltban az eladó(nagyon kedves aranyos)néni azt mondta hogy nyugodtan együk minden nap a pempőt.Nagyon kevés kell belőle éppen csak egy fél körömnyi a kisujjon.AZ ÁRÁT ILLETŐEN BAROMIRA NEM DRÁGA!!! Voltunk ez előtt lombikon ami potom 200E.-be került.Ehez képest a pempőből az 5g-os 990Ft. a 10g-os 1990Ft.-ba kerüt.(Pécsen)Mivel ez táplálék kiegészítőnek számít ezért lehet enni minden nap,reggel éhgyomorra.Nincs kikötve hogy mettől meddig szabad csak szedni.

2010. febr. 8. 13:20
 9/13 anonim ***** válasza:
32%

Kedves 13:06-os!

Minden este ettem egy keveset, de tényleg éppen hogy csak a kávéskanál végére amennyi fért, annyit. Egyrészt mondták is, hogy nem kell sok, másrészt pedig szerintem iszonyú rossz. A hányinger kerülgetett minden este. Sok sikert!!

És szerintem igenis drága. pont azért, amekkora. Nálunk (Kaposvár) 1040 Ft az 5 g-os kiszerelés. És azért a méhpempőt lombikkal összehasonlítani kicsit erős! :)

2010. febr. 8. 14:28
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Még adok magunknak 2 hónapot, aztán kipróbálom a méhpempőt. Jó lenne már, ha végre összejönne a baba.
2010. febr. 8. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!