Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Este veszem be az Elevitet,...

Este veszem be az Elevitet, jó ez a napszak?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 08:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Tökmindegy..

Nincs benne időérzékelő.

2015. jan. 3. 08:23
 2/5 anonim ***** válasza:

A vitaminnak tökmindegy, neked abból a szempontból jobb lehet, hogy este már nincs reggeli rosszulléted és nem hányod ki.

Én a harmadik trimeszterben vagyok, az első kettőben semmilyen rosszullétem nem volt, most viszont elkezdtem kihányni az elevitet és a magne-b6-ot, ha reggel veszem be, így esténként szoktam.

2015. jan. 3. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:

több barátnőm is az elevitet szedte

és óriásbébijük született annak ellenére hogy ők végig csinik maradtak a szülésig..

szerintem váltsd le de amúgy jobb egy vitamint mindig ugyanakkor általában este mert ugye napközben ha van mellékhatás akkor az nem túl jó.

én speciel gravidát szedtem az elején de ahogy beszedtem reggel 15 perc és kihánytam ezt eljátszottam 1 hétig,majd leváltottam femibionra..ott már nem volt gond :)

2015. jan. 3. 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Elnézést az OFF-ért, de szerintem nincs összefüggés az Elevit és az óriásbébi között. Mert akkor a kislányom nem 2800 grammal született volna.
2015. jan. 3. 11:15
 5/5 anonim ***** válasza:
akivel én beszéltem mindenkinek nagy lett a babája és elevitet szedett.. biztos van kivétel..én csak azt írom le amit hallottam és láttam
2015. jan. 3. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!