Kiss Anikó Anna kérdése:
AZ Elevitet mikor szedjem? Amikor babát várok, vagy előtte?
Figyelt kérdés
Volt Decemberben Spontán vetélésem, azóta nem tudok teherbe esni,az orvosom most irt fel, e gyogyszert /Clostilbegyt/ezt kell szednem.
Szerintetek szedhetem az Elevitet is és mikor?
2013. okt. 28. 14:12
1/9 anonim válasza:
Lehet próbálkozás alatt is szedni, de célszerűbb akkor, ha teherbe estél.
2/9 anonim válasza:
3 hónappal előbb kezdtem szedni, mint, hogy próbálkoztunk volna. Mire megtudod, hogy várandós vagy 4-5 hetes terhes leszel, a babának meg már előtte is szüksége van a vitaminokra, folsavra különösen.
3/9 A kérdező kommentje:
11 honapja nem tudok terhes lenni.
Párom is nagyon szeretne babát
2013. okt. 28. 14:19
4/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak, köszönöm szépen akkor szedjem? nem lesz baja a babának ha még is terhes leszek? a gyogyszer is szedem meg akkor az elevitet is
2013. okt. 28. 14:22
5/9 anonim válasza:
Én akkor kezdtem el szedni, ahogy elkezdtünk próbálkozni. Bár az ELEVIT-et nem szedtem csak 1 hónapig, mert nem vált be, Nekem sokkal jobb volt a LADEEVIT, abban van Omega3 is. Folyamatosan szedtem, pedig a baba nem sikerült, csak a 11. hónapban.Vitamin Neked is kell, nem ártasz vele ha szeded folyamatosan! Sok sikert! :)
32hkm
6/9 anonim válasza:
Az egész Elevitből ami igazán fontos, az a terhesség elején az a folsav - én ezt szedtem előtte. Az Elevitet csak akkor, amikor már tudtam, hogy terhes vagyok. Tudom, hogy ilyenkor nem ez a legfontosabb szempont, de azért az Elevit árának töredéke a folsavé.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönőm szépe
Várom még válaszotokat
Akkor ezek szerint nem gond ha szedném az elevitet , és a Colstbegyt 2×1/
2013. okt. 28. 15:37
8/9 anonim válasza:
A Closty és az Elevit nem azonos kategória, ettől nem kell tartanod. Ha egész életedben szednél Elevitet sem befolyásolna semmit, az csak vitamin. Mint ha sok zöldséget és gyümölcsöt ennél. Teljesen lényegtelen, hogy mellette szeded a Closty-t is. Nem befolyásolják egymást. Én szedtem előtte és várandósság alatt is, és szoptatás alatt is fogom.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen.
Akkor nem kell agodnom ez miat
2013. okt. 28. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!