Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1- re nem varom teszteltem...

1- re nem varom teszteltem ido elott lehet ebol meg pozitiv?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem egy 2 db- os xepilt.az egyiket megcsinaltam delelott negativ lett.a masodikat is megcsinaltam delutan azert mert emelyegtem es kivancsi is voltam.

Szoval a masodik teszt halvany lett, lathato kiveheto,

Szerintetek remenykedhetem vagy inkab ne?

2014. dec. 28. 14:10
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Drukkolok nagyon! Ha van kedved, irj majd ide, hogy mi lett! :) Es ne stresszelj! :)
2015. jan. 8. 14:25
 32/34 A kérdező kommentje:

Koszonom nagyon aranyos vagy,hogy drukkolsz: -)

Probalok nem stresszelni mar nem is vagyok gorcsosen a baba teman kineziologiara jartam es pozitivan allok az egesz baba projekthez,es most van ami kicsit lefoglal agyban jovo honapban lesz az eskuvonk.

2015. jan. 8. 18:17
 33/34 anonim ***** válasza:
Gratulalok az esküvöhöz! :) Eleted legszebb napja lesz! :) Elvezd minden percet! :)
2015. jan. 8. 19:19
 34/34 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom....

Fogok irni meg h mi a szitu. En is drukkolok mindenkinek aki szeretne, h babaja legyen.

*^▁^*

2015. jan. 9. 05:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!