1- re nem varom teszteltem ido elott lehet ebol meg pozitiv?
Tegnap vettem egy 2 db- os xepilt.az egyiket megcsinaltam delelott negativ lett.a masodikat is megcsinaltam delutan azert mert emelyegtem es kivancsi is voltam.
Szoval a masodik teszt halvany lett, lathato kiveheto,
Szerintetek remenykedhetem vagy inkab ne?
Szerintem simán lehet, hogy tényleg pozitív lett, mert az is elképzelhető, hogy most a ciklusban valamiért előbb volt a peteérés, így előbbre is nemvárod...... :) De minden esetre 2-3 nap múlva csinálj egy újabb tesztet!
Szóval szerintem reménykedhetsz!
Tudnál feltölteni képet a tesztről? Milyen erős volt a második csík?
Probaltam meg tegnap delutan felteni ide a tesztrol kepet de nem engedi valamirt belinkelni a mobilom :-(
Fogok tesztelni meg holnap regel vagy holbaputan regel ahogy tudok veni tesztet es mi denkepp megirom az eredmenyt,ha pozitiv ha negativ,bar jobban orulnenk a Pozitivnak!
Nem vart elott vagyok 3 napal.
Az első terhességem előtt 5 nappal teszteltem pozit, mert annyira erősek voltak a jelek, hogy biztos voltam benne, hogy terhes vagyok. Így is lett. Már 2.5 éves a lányom.
Viszont a második "terhességemnél", a nemvárt előtt 3 nappal szintén nagyon halvány pozit teszteltem. Késett a menstruációm, tehát pozi teszt után 7 nappal jött meg. Kiürült a terhesség a menstruációval. Még vetélésnek sem lehet nevezni, csak elindult valami.
Ezért sem szabad előbb tesztelni, a terhességek nagy része elindul, de nem lesz belőle semmi. Felesleges ezen kattogni. Azóta nem tesztelek előbb. Most megint babát tervezünk, ha kimarad a menzesz, majd 1-2 napra rá tesztelek.
Persze, reménykedhetsz, Kérdező, én is azt tenném, de ne a pozi teszt miatt, nem jelent semmit. Minden jót és babát kívánok!
Viszont ha a kérdezőnek erősödik a tesztje, akkor az már szerintem igenis bíztató! És amúgy most már egyáltalán nincs olyan messze elseje! 3 nap. Szóval ha pl holnap tesztel, az 2 nappal van csak előtte.
Kedves kérdező, nagyon drukkolok, és holnap írj mindenképp! :)
(Utolsó előtti voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!