Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1- re nem varom teszteltem...

1- re nem varom teszteltem ido elott lehet ebol meg pozitiv?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem egy 2 db- os xepilt.az egyiket megcsinaltam delelott negativ lett.a masodikat is megcsinaltam delutan azert mert emelyegtem es kivancsi is voltam.

Szoval a masodik teszt halvany lett, lathato kiveheto,

Szerintetek remenykedhetem vagy inkab ne?

2014. dec. 28. 14:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Utolsó. Én is rossmanos facelelvel teszteltem ilyen korán pozitivat. A kazettással.(rápisilőssel)
2014. dec. 28. 16:41
 12/34 anonim ***** válasza:
10 válaszoló tudnál képet feltenni? Mennyi a teszt ára amivel teszteltél?
2014. dec. 28. 16:47
 13/34 anonim ***** válasza:

Szerintem simán lehet, hogy tényleg pozitív lett, mert az is elképzelhető, hogy most a ciklusban valamiért előbb volt a peteérés, így előbbre is nemvárod...... :) De minden esetre 2-3 nap múlva csinálj egy újabb tesztet!

Szóval szerintem reménykedhetsz!

Tudnál feltölteni képet a tesztről? Milyen erős volt a második csík?

2014. dec. 28. 23:30
 14/34 A kérdező kommentje:

Probaltam meg tegnap delutan felteni ide a tesztrol kepet de nem engedi valamirt belinkelni a mobilom :-(

Fogok tesztelni meg holnap regel vagy holbaputan regel ahogy tudok veni tesztet es mi denkepp megirom az eredmenyt,ha pozitiv ha negativ,bar jobban orulnenk a Pozitivnak!

Nem vart elott vagyok 3 napal.

2014. dec. 29. 07:11
 15/34 anonim ***** válasza:

Az első terhességem előtt 5 nappal teszteltem pozit, mert annyira erősek voltak a jelek, hogy biztos voltam benne, hogy terhes vagyok. Így is lett. Már 2.5 éves a lányom.

Viszont a második "terhességemnél", a nemvárt előtt 3 nappal szintén nagyon halvány pozit teszteltem. Késett a menstruációm, tehát pozi teszt után 7 nappal jött meg. Kiürült a terhesség a menstruációval. Még vetélésnek sem lehet nevezni, csak elindult valami.

Ezért sem szabad előbb tesztelni, a terhességek nagy része elindul, de nem lesz belőle semmi. Felesleges ezen kattogni. Azóta nem tesztelek előbb. Most megint babát tervezünk, ha kimarad a menzesz, majd 1-2 napra rá tesztelek.

Persze, reménykedhetsz, Kérdező, én is azt tenném, de ne a pozi teszt miatt, nem jelent semmit. Minden jót és babát kívánok!

2014. dec. 29. 09:42
 16/34 anonim ***** válasza:

Viszont ha a kérdezőnek erősödik a tesztje, akkor az már szerintem igenis bíztató! És amúgy most már egyáltalán nincs olyan messze elseje! 3 nap. Szóval ha pl holnap tesztel, az 2 nappal van csak előtte.

Kedves kérdező, nagyon drukkolok, és holnap írj mindenképp! :)

(Utolsó előtti voltam.)

2014. dec. 29. 15:27
 17/34 A kérdező kommentje:
Nembirtam meg allni ma vetem egy xepil tesztet megint a Rossmanban most megcsinaltam es full negativ,most a rapisiloset vetem,tegnap elott ota kellet volna etosodnie ugye? Ezekszerint teves volt.
2014. dec. 29. 18:11
 18/34 anonim ***** válasza:
Nyugi elseje még messze van. Nekem a fiamat nem várt után 14 napra mutatta ki a teszt a terhességemet. Várd meg az elsejét. Amúgy nekem úgy volt, két évve, hogy december 6-án nagyon haloványan volt csak ott a csík. Azt hittem száradási. De mivel nem első vizeletből volt 7-én reggel újra teszteltem. Full negatív lett. Elkönyvelte, nem sikerült. De nem jött meg és 14-én teszteltem újra na akkor volt erős pozi. Az uh pontosan igazolt, hogy mikor fogant, mert azt tudtam melyik együtlétünkből fogant a babánk.
2014. dec. 29. 19:38
 19/34 anonim ***** válasza:
Szerintem várd meg a másodikát, és reggeli elsőből tesztelj! Aztán gyere az eredménnyel! Szerintem a pozitív nem csalt, sokkal inkább a negatívak!
2014. dec. 30. 00:42
 20/34 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat, es a biztatast, nagyon jo lene mar pozit tesztelni,akor remenykedem meg,es irni fogok mindenkep.
2014. dec. 30. 06:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!