1- re nem varom teszteltem ido elott lehet ebol meg pozitiv?
Tegnap vettem egy 2 db- os xepilt.az egyiket megcsinaltam delelott negativ lett.a masodikat is megcsinaltam delutan azert mert emelyegtem es kivancsi is voltam.
Szoval a masodik teszt halvany lett, lathato kiveheto,
Szerintetek remenykedhetem vagy inkab ne?
Nem tudom,miért jelenti ki bárki is,hogy nevárt elött ne teszteljen.
Kérdező. Az én esetemet tudom csak leirni:
Márc.21-én voltunk együtt, és márc 30-án délután lett pozitiv a tesztem. Rossmanos kazettás teszttel.
Megtartottam őket, szivesen lefotózom a hitetlenkedőknek.
Kedves utolsó szerinted abból az együtt létből fogant a babád? Nem kötöszködök csak kíváncsi lenné.
Kedves Kérdező!Elseje még messze van ebből még bármi lehet. Tesztelj később de kiváncsi lennék arra a tesztre ami szerinted pozitív lett.
Ahhoz, hogy a teszt pozitív legyen, már jócskán kell
lenni a szervezetben HCG-hormonnak.
A fogantatástól a magzat beágyazódásáig nagyjából két hét telik el. Miután a vérzés elmarad, 4-5 napra rá már kimutatható a teherbe esés. Ekkorra éri el azt a mennyiséget a HCG hormon szint, amely a pozitív eredményhez kell.
A beágyazódást követően a harmadik napon a HCG szint nagyjából 17 és 119 egység között van, ezt a 10 mIU/ml érzékenységű terhességi teszt biztonsággal kimutatja. Ezután a HCG jelenléte rohamosan emelkedni kezd a szervezetben.
Én vagyok, akinek együttlét után 9.napon lett pozitiv.
Igen, abból fogant, mivel elötte 5 hétig nem volt itthon a férjem, külföldön dolgozik, és abban a hónapban vettem és használtam elöször ovu teszteket is.
Az ultrahang engem igazolt, 12.heti uh-n át is írták a terhességi kort és a szülés várható iör adejét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!