Szeretnem ha elolvasnatok a tortenetem! Szerintetek mikor estem teherbe? Tenyleg elveteltem?
Figyelt kérdés
Szoval december 14.en megjott normalisan 28 napra 6napig tartott 20an elmult. Dec.13an este negativ teszt (vagy is volt rajta valami de inkabb negativnak vettuk) elmult a menses elkezdtem inni a cickafarkfu teat (sok jot hallottam rola es a palastfurol is h segiti a teherbeesest) 3 napog ittam estenkent. Dec 23an nagyon begorcsoltem sosem ereztem meg ilyet aztan elkezdtem verezni, nem volt darabos csak elenk piros ver azt hittuk kozepidoben vagyok csinaltam egy ovu tesztet a 2.csik erosebb volt mint az elso. Anyukam mondta h o leszalad egy terhessegi tesztert gyonyoru pozitiv lett. Verzni vereztem tovabbra is a gorcs az enyhult. Gyorsan kocsi be a korhazba. Ott beta Hcg 215ml volt. Befektettek masnak ujra beta Hcg. Verzes csillapodott gorcs elmult. Reggel jottek h vervetel beta hcg 81 :( azt mondtak spontan veteles es hazakuldtek. Tudni kell h 10 honapja probalkozunk. Teljesen osszeomlott..szep karacsony. Mellem ugyan ugy faj sot jobban a hom 36.9 szerintetek biztos elment? Verzes elallt. Ilyen nehzen mulnak el a tunetek? Tegnap 81 volt a hcg ak ma mar biztos ujra lentebb ment es mulnia kene a tuneteknek. Szerintetek a tea csinalta ha ez veteles volt? Koszi a valaszokat.2014. dec. 25. 12:51
21/27 A kérdező kommentje:
Nem mentem be...reggel melo :/
2014. dec. 26. 20:35
22/27 A kérdező kommentje:
Olyan nyakom van mint ovukor es az kavarodik a verrel. Most du mar nem lattam volna h darabos. Vettem be egy benuront attol meg elmult a gorcs is. Holnap ha marad igy a verzes ak bemegyek!
2014. dec. 26. 20:47
23/27 anonim válasza:
Te döntésed! Kívánom, hogy ne legyen semmi visszamaradt dolog!!! Üdv
24/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Mára elmúlt a vérzés.l Hétfőn 16:45 re van időponton Pesten a dokimnál SOS-be adott időpontot. Írok majd mi volt :)
2014. dec. 28. 10:55
25/27 anonim válasza:
ok akor varjuk az eredmenyt mi volt
27/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Minden oké. Már csak barnázok. Tegnap a dokinőm megvizsgált szépen kiürült a méh, azt mondta minden rendben, vizsgálatokon voltam anno hormonvizsgálaton most jön az inzulin aztán méhtükrözés ha az is oké akkor elküld a meddőségi központba mert letelik az 1 év próbálkozási idő is addigra. Azt mondta menses valószínű csak februárban lesz és peteérés is és vizsgálatok alatt is védekezés nélkül legyünk együtt. Vérzéscsillapítót írt fel ha netán lenne még de mondta hogy nem valószínű. Megnyugodtam nagyon :) Reméljük lassan de biztosan babás leszek és megszületik egészségesen. Nagyon pozitívan állok most hozzá :)Akik próbálkoznak drukkolok!!
2014. dec. 30. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!