PCOSok Elolvasnátok?
Szóval PCOs vagyok, de valamit nem értek! Mostanában viszonylag eléggé beállt a mensim. 32 naposak a ciklusaim, már egy fél éve! Sokszor vagyunk együtt a párommal, mégsem jön össze a babóca.
Most tervezem hogy megyek endokrinológushoz, már kinéztem a klinikát.
Kérdésem az lenne ha rendesen van peteérésem, miért nem termékenyítődik meg? Ha felirja az orvos a gyógyszert mi fog változni? Ha mostanában rendesen megjön, akkor ez már nem lehet gond nem? Vagy rosszul tudom?
Tudom hogy egészséges nők sem mindig tudnak egyből teherbe esni.
Igazából az érdekelne hogy a gyógyszert ha felirják miben fog segiteni?
Tavaly juliusba volt egy misszed abom. Igazából azóta van viszonylag rendesen menzeszem.
Szia,
Én is Pcos-os voltam/vagyok. Utóbbi 2 évben rendesen beállították a mesim de annak ellenére se estem teherbe. A doki szerint lehet, hogy beállítja a vérzésem de az még nem jelenti azt, hogy képes peteérést biztosítani. Ezért folyton mennem kellett havonta, hogy megnézze a peteérésemet. Endokrinológia az nagyon jó, ha tudsz menj el, nekem sokat segített!
Megmondom őszintén, hogy tavaly augusztusban meguntam a sok gyógyszerezést és bevágtam mindent a kukába. Sokat stresszeltem, hogy nem jön össze már évek óta és lehet durván hangzik de feladtam. Nem foglalkoztam vele. Ittam gyógyteákat. (többek között cickafarkfű teát) valamint elkezdtem sportolni-mozogni, fogytam is és megnéztem, hogy mit eszek!
Sok sikert kívánok neked és mihamarabbi gyermekáldást!
21 hetes kismama
Köszönöm a kommenteket!
Olvasgattam az oldalt, de egy kicsit nekem drágának tünik!:( Meg tudnátok mondani, hogy mennyi lesz a végösszeg, illetve hányszor kell visszamenni és mennyi idő mig a végére érnek?
Én a 3. vagyok. Hogy mikor érsz a végére? Sosem. Ebből nem tudsz meggyógyulni, egész életre szóló projekt. Gyere a facebook csoportba, tök jó! [link]
A 3-as kezeléssel viszont megúszhatod a diabéteszt és annak a csúnya következményeit. A Mens Mentis sok pénzbe kerül, de nem drága. Nem drága, mert az egészségedről van szó, és nem drága, mert más orvos(ok)nál ennél sokkal többet elköltenél felesleges terápiákra. Hangsúlyozom még egyszer, TB-s dokik között 99,9%, hogy nem találsz hozzá értőt. A MM-ben viszont az összes orvos ért ehhez a betegséghez és célzottan kezel. Az árakról: a labor nekem 3 havonta 8 ezer körül szokott lenni, de nem ragaszkodnak az ottani eredményhez, tehát mehetsz SZTK-ba is laborbaba, nem muszáj hozzájuk. A konzultáció 10 ezerbe kerül szintén 3 havonta. Egészségpénztári számlát is tudnak kiállítani. Továbbá van lehetőség távkonzultációra e-mailben, annak alacsonyabb a díja, mint a személyes konzinak, de nem tudok pontos árat írni, még nem kértem sosem. Remélem segítettem.
Amúgy írd be youtube-on: Metformin babamozi :) Ők mind PCOS anyukák babái, és sikersztorijuk! Ők mind az inzulinérzékenyítő metformin tartalmú gyógyszert szedték, tartották a 3-as kezelést és többségük spontán lett babás :) Fel a fejjel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!