Még ilyet nem hallottam. Nem látják a terhességem? Elolvasnátok?
Utolsó menzeszem okt.14.-én volt. ma vagyok a 37.napon.
Pénteken voltam orvosnál (nem a sajátomnál, ügyeleten, nőgyógyászaton) ott láttak 14mm-es méhnyálkahártyát benne pár mm-es felritkulást.
Ma este voltam a magándokimnál, azt mondta nem lát semmit, sem méhen belül, sem kívül. Csütörtökön kell mennem Béta HCG vérvételre, pénteken megint hozzá és megmondja hogy mi a helyzet. Vérből már tudni fogja meg csinál újra UH-t. Múlthéten csütörtökön volt pozi tesztem, utána halvány.
Kérdem én, ha elment volna a baba akkor megjött volna, nem? azt láttam volna ma, nem? Jó gépe van nagyon, hüvelyi UH-t nézett.
Volt már így valaki hogy nem látták de végül tényleg terhes volt??írjatok légyszi :(
Nem akarlak kioktatni, de a 3. kérdést írod ki erről.
Fixet csak az idő tud neked mondani. Várnod kel. Hiába kapnál itt akármilyen válaszokat, még bármi lehet. Ha nem véreztél még, esélyes a terhesség.
köszi a válaszokat, csak tényleg aggódom.... tudom hogy TÜRELEM!Tudom. mostmár megnyugszom, elmegyek a vérvételre csütörtökön, pénteken a dokihoz is, azt már a kórházban csinálja, nem a magánrendelőben. veszteni valóm nincs.
Köszi a válaszokat, többet nem kérdezek. igazatok van!
Minden jót nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!