Elolvasnatok a tortenetemet? Adnatok tanacsot?
Attól még, mert barnázol, nem biztos, hogy elvetéltél!!!
Menj azonnal dokihoz, adhat megerősítést és akkor lehet megmarad! Spuri a dokihoz!
Ha a férjed tudta nélkül hagyod abba, akkor sem vagy hülye, csak nagyon rossz döntést hozol.
Én úgy vélem, hogy ha ismeretlenek előtt leírtad így az érzéseidet, akkor a férjedet is tiszteld meg azzal, hogy beszélsz neki erről, és felveted, hogy vágynál egy babára.
Soha nem hoznék ilyen döntést a párom nélkül. Utána mi lenne a sztori? Azt mondanád neki, hogy a gyógyszer mellett sikerült a pici? Én nem szeretem az ilyen életen át húzódó csúsztatásokat, nem élnék ilyenben jó lelkiismerettel.
Először is sajnálom, ami veled történt.
Ezenfelül nem hagynám abba a férjem tudta nélkül a gyógyszerszedést. Lehet, hogyha egy év múlva jönne a kistesó, akkor még jobban örülne, mint most. A gyerekvállalás közös döntés kell, hogy legyen. Emellett nem biztos, hogy most is várnod kell 8 hónapot, lehet, hogy ripsz-ropsz sikerült. Ezenfelül egyáltalán nem sok az 5-6 év korkülönbség. Nálunk 7-7 év van a tesóimmal köztünk, és nagyon jó testvérek lettünk. Én nem vagyok híve a túl kicsi korkülönbségnek. Azért ne szervezkedj a férjed háta mögött, mert te úgy gondolod, hogy 5-6 év sok.
2. vagyok.
Igen, az már csak zárójeles, hogy mi TERVEZZÜK :))) a hat-hét évet a gyerkőcök közé, nincs ebben semmi szerintem.
Hát én mindenképpen megbeszélném vele. Ha ő is örült neki, és neki is annyira nagyon rossz, hogy így alakult, akkor nyilván ő is belemegy. De ha nem, akkor valójában kicsit mégiscsak fellélegzett, hogy mégsem lesz baba. Ez kettőtök döntése kell, hogy legyen.
Az én férjem pl már most nagyon szeretne kistesót, én akarok még várni 1 évet kb, de ha megváltozna a véleményem, akkor is leülnék vele, hogy megbeszéljük, hogyan tovább, és mi kell hozzá (akár változtatni valamin, akár egy gyors költségvetés készítés, mennyibe fog kerülni), hogy jöhessen a pici.
Szerintem csúnya dolog a háta mögött intézni, én megsértődnék a helyében...
Nagyon sajnálom, hogy elvesztettétek a babát :(
Persze nem a klasszikus értelemben, de ez átverés lenne, ha a tudta nélkül abbahagynád a gyógyszert. Nagyon nem szép dolog, a bizalmát játszod el vele, annyit meg nem ér az egész, főleg így, hogy szeretne ő is még picurkát :) Ültesd le ha hazaért, és beszéljetek, ő mit gondol, te mit gondolsz, utána döntsetek KÖZÖSEN!
Egyébként furi amit írsz. A nagyobb bátyámmal majdnem 12 év korkülönbség van, mégis imádjuk egymást, míg a középső tesómmal sose jöttem ki, pedig ő sokkal közelebb áll korban hozzám. Beszélgessetek, csináljatok költségvetést, nézz utána a támogatásoknak, hogy anyagilag tuti rendben legyetek :) Bármi is lesz, szorítok nektek :)
Egy leendő szintén külföldi kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!