Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elolvasnatok a tortenetemet?...

Elolvasnatok a tortenetemet? Adnatok tanacsot?

Figyelt kérdés
Jelenleg kulfoldon elunk,van egy 2es fel eves kisfiam.Fogamzasgatlot szedek.Szeretnenk tesot de kb 1 ev mulva.Viszont most kesett a menszim teszteltem halvany pozi lett.Egesz ejjel nem aludtam emiatt mert ugy ereztem nem akarok most babat majd jovore.Aztan ahogy gondolkoztam tovabb ramtort az erzes hogy milyen jo lenne ha a kisfiamnak lenne tesoja stb.Es igy elfogadtam hogy terhes vagyok,orultem is neki.A parom is orult neki.Azt mondta bar nem terveztuk de o orul neki.Aztan elkezdtem barnazni elment a baba.El nem tudom mondani mit ereztem...Szornyu.Es most meg egyre erosebb bennem az erzes hogy nagyon szeretnek a fiamnak tesot.Ma mar az is eszembe jutott hogy nem fogom szedni a fogamzasgatlot es hatha osszejon a baba.A kisfiamra 8honapot vartunk.Mar igy is sok ev lesz a gyerekek kozott.Es mivan ha 1 ev mulva nekikezdunk a babaprojektnek de nem jon ossze honapokig?5-6 ev nagyon sok a gyerekek kozott.Hulye vagyok ha abbahagyom a gyogyszert a ferjem tudta nelkul?Annyira vagyom egy kicsire.Es tudom ha jonne a pici nagyon orulne neki
2014. ápr. 8. 15:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
na az este ugy indult hogy mondta nagybacsi lesz.a tesojaeknak gyerekuk lesz.en annyira ennek nem tudtam orulni mivel most vesztettem el a kisbabamat.na mindegy.mondtam neki hogy en is szeretnek kisbabat.mondta hogy o is de nem most.kerdeztem hogy miert nem ?azt mondta majd ha hazamegyunk(most kulfoldon vagyunk)de mondta hogy o is azt szeretne ha jovore megszuletne.mondtam neki hogy akkor neki is kezdheunk mivel nyari babat akarunk es nem hiszem hogy elsore osszejon.a fiamra 8 honapot vartunk.azt mondta meg nem gondolkozott a baba teman.szerintem este meg beszelunk rola.
2014. ápr. 9. 09:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért az durva, hogy nem örülsz más kisbabájának, mert Te elvesztettél egyet...

Dolgozol most? Ha hazajöttök, elég lesz az a pár ezer Ft, ami jár a baba után?Szerintem várj picit, hogy megeméssze a dolgot, utána beszélgess megint vele erről. De ne verd át azzal, hogy nem szeded a gyógyszert a tudta nélkül, plusz nem ártana előtte már terhes vitamint szedni, felkészíteni magad a terhességre.

2014. ápr. 9. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!