Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnem ha elolvasnatok a...

Szeretnem ha elolvasnatok a tortenetem! Szerintetek mikor estem teherbe? Tenyleg elveteltem?

Figyelt kérdés
Szoval december 14.en megjott normalisan 28 napra 6napig tartott 20an elmult. Dec.13an este negativ teszt (vagy is volt rajta valami de inkabb negativnak vettuk) elmult a menses elkezdtem inni a cickafarkfu teat (sok jot hallottam rola es a palastfurol is h segiti a teherbeesest) 3 napog ittam estenkent. Dec 23an nagyon begorcsoltem sosem ereztem meg ilyet aztan elkezdtem verezni, nem volt darabos csak elenk piros ver azt hittuk kozepidoben vagyok csinaltam egy ovu tesztet a 2.csik erosebb volt mint az elso. Anyukam mondta h o leszalad egy terhessegi tesztert gyonyoru pozitiv lett. Verzni vereztem tovabbra is a gorcs az enyhult. Gyorsan kocsi be a korhazba. Ott beta Hcg 215ml volt. Befektettek masnak ujra beta Hcg. Verzes csillapodott gorcs elmult. Reggel jottek h vervetel beta hcg 81 :( azt mondtak spontan veteles es hazakuldtek. Tudni kell h 10 honapja probalkozunk. Teljesen osszeomlott..szep karacsony. Mellem ugyan ugy faj sot jobban a hom 36.9 szerintetek biztos elment? Verzes elallt. Ilyen nehzen mulnak el a tunetek? Tegnap 81 volt a hcg ak ma mar biztos ujra lentebb ment es mulnia kene a tuneteknek. Szerintetek a tea csinalta ha ez veteles volt? Koszi a valaszokat.
2014. dec. 25. 12:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Korai terhesség volt, azért nem csináltak uh-t. Mit kellett volna még csinálniuk?
2014. dec. 25. 14:15
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Sztem mensi alatt estél teherbe. Hogy lehetnek ilyen felelotlenek hogy nem csinálnak Úh. t???
2014. dec. 25. 14:45
 13/27 anonim ***** válasza:

Mensi előtti napon teszteltél először, ugye?

Ez általában korai szokott lenni. Mensi (vagyis normál esetben ugye a kimaradt) 2-4 napja környékén lett volna érdemes. Ha utána estél volna teherbe, még nem mutatta volna ki a teszt..

Sajnálom :(

2014. dec. 25. 15:38
 14/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Cickafark teát hagyd ki az életedből, peteérés után igyál palástfüvet. A cickafark sajnos terhesség alatt vetélést okozhat (nálam sajnos okozott is).

Uh-t kellett volna csinálniuk mindenféleképpen, nagy hiba, hogy azt kihagyták.

A tünetek max egy héten belül elmúlnak, persze csak akkor ha teljesen kitisztultál. Ha mégsem akkor tessék visszamenni és kérni még egy vérvizsgálatot, mert ha legkisebb méhedben maradt visszamaradt terhességi szövet is gondot okozhat a következő terhességnél.

Nekem műtéti úton fejezték be, azóta teljesen rendben vagyok.

2014. dec. 25. 16:34
 15/27 anonim ***** válasza:
Kedves 11-es ! Kora terhesnel is alap dolog ha bemesz a surgossegire pozi teszttel es verzessel esetleg gorccsel hogy meg ultrahangoznak. En mensi kimaradasa utan 1 hettel 2 pozi tesztel mentem be azert mert erod gorcseim voltak egybol ultrahangoztak.
2014. dec. 25. 16:47
 16/27 A kérdező kommentje:
Nagyon felelotlenek..azert mentem pestre inkabb. Tunetek erosek meg mindig :( cicim durrant faj pisilek sokat szedulok...varok par napot ha nem mulik ak vissza megyek. Remelem hamar osszejon a 3. Egeszsegesen.
2014. dec. 25. 18:43
 17/27 A kérdező kommentje:
Csajok most megint nagyon verzek meg gorcsolok..ez termeszetes?
2014. dec. 26. 10:03
 18/27 anonim ***** válasza:
nem jott meg veletlenul a mensid? lehet nem vagy terhes es megjott vagy menj orvoshoz fontos ha egy honapba 2 szer jon meg
2014. dec. 26. 10:07
 19/27 A kérdező kommentje:
Hat ugye meg jott dec 14.en elmult 20an aztan 23.a ota verezgetek bent a korhazba is vegig. Tegnap elallt. Es ma meg megjott ugyan ugy faj a hasam mint mensikor darabos stb...nem ertem en mar ezt!.
2014. dec. 26. 12:25
 20/27 anonim ***** válasza:
Remélem már a kórházban vagy!!A darabos vérzés nem jó, valószínűleg műtéti úton kéne befejezni. Írd majd meg mi van veled! 14-es voltam!
2014. dec. 26. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!