Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napja késik. A tünetek...

5 napja késik. A tünetek alapján baba lehet a dologban?

Figyelt kérdés

28 naposak a ciklusaim, mindig pontosan megjön. Azonban már 5. napja késik. 18-ra vártam, előtte 1-2 nappal már jelentkeztek olyan tünetek, mint mikor másnapra rá megjön. De eddig még semmi. A menszi szerű érzést azóta is érzem, bár mostanra már tompábban, nem egésznap.

A tüneteim amiket észre vettem: Fürdés közben észrevettem, hogy a melleim kicsit nőttek (menszi előtt a mellemen nem érzek semmit), tegnap megnéztem a mellbimbóimat és nagyobbak, rózsaszínebbek lettek. Ha hozzáérek zavaró érzés.

Az alhasamban nyomást érzek és felpuffadva érzem magam, keményes ha megnyomom.

Elég hamar elalszom már, pedig éjfélig mindig fent szoktam lenni.

A méhemnél is érzek néha szúrkálást és menszi szerű tüneteket.

Tegnap tompán fájt végig a derekam ami kihatott oldalra is, néha pedig középtájt érzek a derekamon fájást.

Észrevettem hogy többet kezdtem enni, pedig erre mindig odafigyeltem, kívánósabb lettem.

Szoktam úgy érzeni is, hogy hányingerem van. De ezt is másképpen érzem, nem annyira erősen.

Teszttel még várok pár napot, hátha megjön mégis...

A tünetek alapján lehet baba? Arra lennék még kíváncsi, hogy más volt hasonló helyzetben és babás volt, vagy éppen nem volt az?

2014. dec. 23. 07:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Volt, hogy babás voltam ilyen tunetekkel, és volt, hogy nem.

Ha tobb ezer forint lenne egy teszt, akkor talan megertenm, hogy mire vrsz, de így?......

5 napos késésnel szinte az osszes teszt, akar délutn is megbízható eredményt mutat.

2014. dec. 23. 07:42
 2/6 anonim ***** válasza:
tesztelj. Nem értem miért jobb rágni magad, mint megtudni , hogy mi a helyzet.
2014. dec. 23. 07:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet!
2014. dec. 23. 07:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezredik ilyen kérdés, csinálj tesztet!!! Ne a csodára várj, ha terhes vagy akkor tuti kimutatja, ha nem akkor meg nem.
2014. dec. 23. 08:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ezeket sosem fogom megérteni, hogy a tesztel még várok pár napot. Vagyis megérteném, ha még nemvárt előtt lennél, de már késik! Ha terhes vagy már rég kimutatja, nem kell várnod!
2014. dec. 23. 10:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Hogy lehet 5nap késès után tesztelés nèlkül kibírni?!!!!

Számomra érthetetlen miert jobb itt megkérdezni mit gondolunk mi,semmint venni a dm ben 300-400forintért egy tesztet,ami ennyi nap késéssel egyértelmű választ ad..

2014. dec. 23. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!