Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakítással védekezni....

Megszakítással védekezni. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

A párommal egy éve védekezünk így, eddig még nem lett belőle babó. (ha össze is jönne, nem esnénk kétségbe, örülnénk neki! :) )

Mensi utolsó napjaiban + 1-2 nap végig csináljuk, illetve mensi előtti napokban is, csak a ciklus közepén 'védekezünk' megszakítással. Szóval eddig "bevált" ez a módszer.

Másnak ilyen jellegű tapasztalat? :)

2014. dec. 21. 11:49
1 2
 1/18 anonim válasza:
37%
Nem lehet, hogy valamelyikőtök meddő, netán valami kisebb egyéb problémája van? Van, akinek gumi/gyógyszer mellett is becsúszik a baba..
2014. dec. 21. 11:52
 2/18 anonim válasza:
66%

nálunk már bő 5 éve így működik.

persze mi nem megyünk végig szinte soha.néha az első napokban. de úgy hallottuk, hogy nem a legegészségesebb mensi alatt bármit is csinálni, mert a vért visszapumpáljátok oda ahonnan ki kellene jönnie(állítólag nehezebben esnek teherbe)

mensi előtt, közben és után is teherbe tudsz esni.

2014. dec. 21. 11:55
 3/18 anonim ***** válasza:
36%

Mi így védekeztünk 4 évet, az eljegyzésünk óta. Még nem akartunk babát, de ha lett volna, akkor örültünk volna neki.

Szeirntem sokkal kisebb az esély, mint ahogy azt hangoztatják, csak persze kell a fiataloknak az elővigyázatosság. De ha azt vesszük, hogy normális esetben is csak 20% esélyed van, hogy legyen baba, így szerintem nagyon kevés lehet az esély. Persze, aki semmiképp nem akar babát, annak NEM SZABAD így vdéekeznie, de akinél akár jöhetne is, annak nagyon is megfelelő, nem kell károsítani az egészségünket hormonokkal, se óvszerrel bajlódni.

2014. dec. 21. 11:59
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy bármi problémánk lenne, de végül is ez úgyis akkor derülne ki, ha élesben csinálnánk már és akkor sem jönne össze a baba. Igen, olvastam már róla, hogy mensi alatt/vége felé nem éppen egészséges az együttlét, nagyobb a fertőzés veszélye, de lekopogom, eddig baj nem volt belőle. :)
2014. dec. 21. 12:08
 5/18 anonim ***** válasza:
87%

3 eve alunk is ez a felàllasde eddig meg nem estem teherbe igy.

noveremnek viszont 2 gyerek szuletett igy

2014. dec. 21. 12:19
 6/18 anonim ***** válasza:
*Nàlunk*
2014. dec. 21. 12:20
 7/18 anonim ***** válasza:
88%

Én pont így születtem (tesóm is), ugyanis peteérés lehet bármikor, nem csak a közepén.

Illetve mensi utáni első napon fogant a pocaklakóm is :)

De anyukám és én is a kb. a ránk néznek és terhesek leszünk kategóriába tartozunk :D

2014. dec. 21. 12:34
 8/18 anonim ***** válasza:
96%

Ami találóan megfogalmazza a megszakításos "védekezést" az röviden : orosz rulett!

Csak a szerencsén múlik, ne vonj le messzemenő konklúziókat abból, hogy idáig nem csúszott be egy baba.

2014. dec. 21. 12:36
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

5 évig "védekeztünk" megszakítással. Most 3 éves az eredménye :-)

Néha én is aggódtam, hogy termékenységi problémáink vannak. Van hogy évekig bejön, aztán nem. Pearl index azért nem hazudik.

2014. dec. 21. 12:38
 10/18 A kérdező kommentje:
Tudom, nem éppen a legmegbízhatóbb védekezési forma, és persze azoknak semmiképp nem ajánlott, akik nem akarnak babát!!
2014. dec. 21. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!