Ha terhes vagyok lehet hogy az orvos meg nem vette észre?
Figyelt kérdés
Cisztát állapított meg, pedig a tesztem pozitiv lett. Lehet hogy még csak pár hetes terhes vagyok, amit a teszt kimutat, de az orvos ultrahanggal nem vett észre. ( vagy csak a cisztára fogta a kimaradást) Mutathat a teszt pozitivat a ciszta miatt is? lehet, hogy nem is vagyok terhes?2007. okt. 27. 22:53
1/5 anonim válasza:
Szia!
Barátnőmnek ugyanez a problémája volt. Ő terhes volt! A teszt hamarabb kitudja mutatni a terhességet. A teszt a beágyazódás követő 2-4 napban már kimutatja (ez kb az aktus után 3 hét), az ultrahang viszont csak 5 hét után, tapintással pedig 6-7 hetes korában mutatható ki a magzat. Lehetsz terhes. Remélem segítettem.
2/5 anonim válasza:
Ha a teszt pozitiv mindenképp terhes vagy!
3/5 anonim válasza:
Szia! Nekem 2 cm es cisztát, rá egy hétre egy 2 cm-es meg nem repedt tüszőt látott az orvos. Azt mondta nem vagok terhes. Egy hét múlva 7 hetes terhességet állapítottak meg nálam. Szerintem te is terhes vagy. Esetleg menj el másik orvoshoz, csak ne mondd hogy már voltál másnál, hanem tényleg azt mondja amit lát! Sok sikert! Szorítok hogy baba legyen!
4/5 anonim válasza:
A teszt bármilyen elváltozásra reagálhat pozitívan, tehát a cisztára, fertőzésre is.
A korai (akár még az 5 hetes) terhességet néha nem veszik észre.
Én is azt javaslom, ha itt nem jutsz eredményre, keress fel egy másik orvost és addig járj utána , míg biztos nem lesz:-)
5/5 anonim válasza:
Az előző hozzászólásokon kívül még azt tanácsolnám, hogy ne kezdj el szedni a cisztára gyógyszert, ha nem biztos, hogy az van. Ha az orvos esetleg tévedne, nehogy ártson a babának. Szerintem is egy másik orvost is kérdezz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!