Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg ilyen bonyolult lenne?

Tényleg ilyen bonyolult lenne?

Figyelt kérdés
Kb. csak ilyen kérdéseket látok itt mindig, hogy így az ovum, úgy az ovum meg a hőgörbém... Ha vki már több hónapja vagy éve próbálkozik, azt megértem, de nem lehetne egyszerűbb, simán csak szeretni a másikat, szerelmeskedni, és úgy teherbe esni? Miért kell ennyire rástresszelni és görcsösnek lenni? Mondom, ezt attól kérdezem, aki nem több hónapja próbálkozik. És nem megbántásból!
2014. dec. 11. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
64%

pont ezért jön olyan nehezen.

én 8* voltam terhes (sajna 7 vetéléssel végződött a 8,9,10. héten) de mindnél az volt szeretkeztünk úgy és köv hónapba nem jött meg aztán + teszt.

soha nem görcsöltem rajt hogy most mennyi a hőm mikor jött meg mikor múlt el meg tea meg bogyók...

be is diliztem volna!

ezt nem értettem én se ,elhiszem hogy nagyon szeretnék meg minden de pont ezzel hátráltatják magukat!

2014. dec. 11. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos van, amikro ilyen bonyolult. Nekem pl. egy évben van 3-4 ciklusom, ebből van, ami 34 napos és van, ami 140.

Ha nem követném, nem figyelném és számolnám, mikor van ovulációm, akkor máig nem lenne gyerekünk, mert az orvosok feltették a kezüket és azzal zártak, hogy ha van ciklus, akkor van rá esély is csak kevesebb, okát ne látják.

Azóta a kistesón dolgozunk, de az első is 2 év után sikerült, szóval igen, ilyen bonyolult is akad.

2014. dec. 11. 21:56
 3/9 Ditta323 ***** válasza:
37%
Igy kezdődik a rástresszelés és akinél összejönne lehet ezért húzódik. Én pl a hőgörbéről, hőmérőröl itt hallottam először...
2014. dec. 11. 22:01
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

Én is hőmérőztem, de ez nem egyenlő a rágörcsöléssel.

Egyszerűen csak tudni akartam, hogy egészséges vagyok-e.

Aztán november közepén ovu előtt eldöntöttük, hogy megpróbálunk egy babát.

Elsőre összejött.

De vannak, akiknek eü. okokból fontos tudni, hogy éppen mi zajlik bennük. Nem kívánom neked, kedves kérdező, hogy egyszer te is olyan helyzetbe kerülj, hogy megértsd őket!

2014. dec. 11. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

1-es vagyok

még annyi hogy nyilván nem azokra gondoltam akiknek valamilyen e.ü. oknál fogva kell ezeket csinálniuk.nem akartam rosszindulatú lenni bocsánat!

2014. dec. 11. 22:26
 6/9 A kérdező kommentje:
4-es, mikre gondolsz? Nem vagyok hüle, csak tudatlan :) tényleg én is itt olvastam először ilyenekről, h hőmérőzés, figyelni kell, mikor van ovu stb... Eddig nem mélyedtem el így ebben a dologban, de lassan aktuális lesz a baba projekt, ezért figyeltem fel rá.
2014. dec. 11. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Én őszintén megmondom,hogy azt sem tudom,hogy ebben a rágörcsölésben van-e valami. Egy idő után mindenki rágörcsöl,ha nem jön. Aztán eltelik x idő, kinek mennyi, és mégis összejön. Pedig biztos vagyok benne,hogy ugyanúgy görcsöl tovább. Nyilván vannak kivételek!

Egyébként ha úgy vesszük, én is rágörcsöltem. Pedig ez volt az első hónapunk. A rágörcsölés nálam annyit tesz, hogy elmentem uh-ra,hogy kb. mikor van ovum. Én speciel azért görcsölök rá, mert fél éve szeretnénk már kistesót, viszont a cégem miatt nem vállalhattam be,hogy hamarabb terhes legyek. Így valamennyire érthető,hogy minél hamarabb szeretném,ha jönne, mert már így is féléve várunk rá.

De ennél többet egyenlőre nem teszek!

2014. dec. 12. 05:29
 8/9 anonim ***** válasza:

#4 vagyok, bocsi, félreértettem a kérdésed! :)

Ne aggódj, ha egészséges vagy, nem kell hőmérőznöd és ovu-teszteket csinálgatnod, számolgatnod, stb.. Elég gyakran együtt lenned a pároddal.

Viszont nem butaság pár hónapig csinálni a hőmérőzést, mert sokkal előbb kiderül, ha esetleg valami nem stimmel a ciklusoddal. (Nincs ovu, progihiány, stb.) Így előbb tudsz orvoshoz fordulni, és előbb jön a babád.

2014. dec. 12. 06:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem először senki nem hőgörbézik és társai..csak ha már régóta várnak.igazából ha megnézed mégis mikor van az ovud biztos jobban összejön vagy legalább tudod mikor kell csinálni,h nagyobb legyen az esély!:)nem ítélem el őket főleg ha orvos is már ezt javasolja..de vannak belebetegedett nők őket én sajnálom:( de amúgy nem ilyen nehéz ne izgulj:) nem kell már így kezdeni..nekünk fogamzásgátló mellett is sikerült összehozni a kisfiunkat akit egy évvel későbbre terveztünk:))
2014. dec. 12. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!