Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát várok? Reménykedhetek?...

Babát várok? Reménykedhetek? Kicsit bonyolult, a többi lent.

Figyelt kérdés

Az utolsó vérzésem július 25-27-ig volt. Augusztus 6-án abbahagytam a Cerezette-et. Augusztus 21-én és 23-án voltunk együtt a férjemmel. 28 napos ciklusaim voltak. Ez alapján 22-én kellett volna megjönnie, de azóta se jött meg. Tegnap teszteltem, sajnos negatív lett. 11 éves korom óta 3x késett, mindháromszor terhes voltam. (tervezetten)Nagyon reménykedek most is. Vagy nem kellene? Semmilyen tünetem nincs, de az első terhességemnél se volt.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2014. szept. 2. 09:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolom, ha ciklus közepén hagyod abba a fogamzásgátlót összekavarhat dolgokat. x, egyébként.
2014. szept. 2. 10:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ha most hagytad abba a fogamzásgátlót akkor ez inkább csak a hormonháztartásod kisebb felborulása. Ha júli 25-én jött meg utoljára a megvonásos vérzésed és pontos 28 napos ciklusaid vannak akkor a peteérésed aug 6-án kellett volna, hogy legyen. Ha az aug 6-ai gyógyszerabbahagyástól számolok akkor meg aug. 20-án kellett lennie.

Szerintem ha a gyógyszer abbahagyásától számolod a ciklusod (márpedig onnan kellene), akkor csak holnap lenne esedékes a menstruációd.

Szerintem várj még, de 100-asra egyáltalán nem mondanám, hogy baba van a dologban.

2014. szept. 2. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!