Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bonyolult, de nagyon megvagyok...

Bonyolult, de nagyon megvagyok ijedve. Lehet hogy méhen kívüli?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hol kezdjem...

Novemberben eldöntöttük a párommal hogy kisbabát szeretnénk. Sajnos az élet közbe avatkozott, a munka miatt szinte soha nem sikerült pontosan középidőben együtt lennünk. Decemberben együtt voltunk 13,26,31.-én. A menstruációmnak január 2.-án kellett volna megjönnie de ennek ellenére 12 nappal később jött meg. Ezt az időszakot míg nem jött meg végig tesztelgettem minden negatív majd 12 nap késés után marha halvány pozit teszteltem de este meg megjött a menstruációm. Mentem orvoshoz persze de hazaküldtek és kaptam időpontot más korra. Megmondták hogy akkor menjek vissza ha görcsölök vagy ha vérzés nem múlik el egy hét alatt, vagy ha nagyon vérzek. Hála Istennek egyik sem volt így nem kellett vissza mennem. A vérzés elmúltával csináltam egy tesztet, szintén halvány pozitív. Most várok hétfőig, ha van valami akkor úgyis erősödnie kell. A méhenkívüli terhességtől tartok de nagyon,mert akkor abban a menstruációban volt alvadt vér, fekete rög szerűségek és ez megijesztett. Amúgy jól vagyok, semmi problémám nincsen.

Néha érzek ilyen menstruációs görcsöket de nagyon gyengén vagy ilyen szurkálásokat a derekamnál, néha a méhemnél, illetve nagyon sok krémes/testápolós folyásom van. Persze januárban is többször együtt voltunk a párommal, abból is lehetne valami, de nagyon tartok a méhen kívüli terhességtől :( Nagyon félek. Egyik gyerekorvos ismerősöm mondta hogy biztos nem az, mert akkor már belehaltam volna a fájdalomba.De nem is tudom mire gondoljak hogy terhes voltam csak elment a baba, vagy összejött egy másik aktusból és ezt érzem. Nem is tudom, össze vagyok zavarodva és félek. Ti mire gondolnátok? Köszönöm hogy elolvastátok, elnézést hogy hosszú lett.

2014. jan. 25. 23:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Biztosan nem méhen kívüli terhesség. Nekem egy hónapja az volt és az nem ilyen. A tesztem pozitív lett a mensi kimaradása után pár nappal. Aztán 6 hetesen barnázni kezdtem, majd 7 hetesen rendesen vérezni.

Azon az oldalon rendszeresen fájt, ahol a petevezetékbe volt az embrió.

Azt tudom elképzelni, hogy esetleg terhes voltál, azért pozitív a teszt, de a baba elment. A hcg fokozatosan ürül ki a szervezetből, ezért lehetett még a mensi után is pozitív a teszted.

Szóval nyugodj meg, biztosan nem vagy méhen kívüli terhes!!

2014. jan. 25. 23:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, ez inkább vetélés, azért jött meg és volt darabos. A szervezeted kilökte. Viszont ahogy írtäk, a hcg tovább a szervezetben marad, lassabban ürül.
2014. jan. 25. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:

A gyerekorvosod hülyeséget mondott. Kinél hogy jön, én például besétáltam az ultrahangra, ahonnan rohantak velem a műtőbe mert már elrepedt a petevezetőm és belső vérzésem volt. Mást fetreng a fájdalomtól, nálam nem így volt.

Csinálj egy tesztet mindenképp és orvos! Nekem összevissza vérzésem volt a méhenkívüli alatt. volt fekete volt darabos. Hol fájt a hasam, hol nem. Nagyon veszélyes, bele lehet halni. Ha jobban fáj irány az ügyelet!!!

2014. jan. 26. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!