Miómával lehetséges terhesség? Valakinek lett így babája?
Figyelt kérdés
Évek óta van egy 4x4x3,5 cm-es miómám. Nem nő, egyébként nem okoz problémát. Lehetséges így kihordani egy babát? Ha ez gond lehet, mit lehet csinálni a miómával?2014. dec. 9. 12:20
1/5 anonim válasza:
Lehetseges a teherbeeses, es a terhesseget sem befolyasolja. Jo lenne tudni, hol van. A legjobb, ha meh kulso falan, nem belul, vagy a mehszaj kozeleben. Nekem van, bar kisebb, 1.5*2 cm es terhes vagyok, gyorsan is osszejott. Terhesseg alatt viszont nohet a hormonok hatasara. Kerdezz meg egy nogyogyaszt. Amugy kesobb ki lehet operalni.
2/5 anonim válasza:
Jelentem nekem!Mellső falon van,kicsit kisebb, mint a tiéd.Három gyereket szültem probléma nélkül-szerencsés vagyok.Viszont nekem nem nőtt egyáltalán,meg se nyekkent.több ultrahangom volt a terhességek alatt, gyakrabban jártam az orvosomhoz is,de ennyi.Ja és rögtön sikerült teherbe is esni mindháromszor, mikor babát szerettem volna.Tehát egyáltalán nem kizáró ok,de másképp is alakulhat. Az enyém egy sikerstory.
3/5 anonim válasza:
Orulok a kerdesednek kedves kerdezo.nekem is van miomam 17 mm ,en is attol felek hogy igy mar nem fogok teherbe esni vagy ha igen akor a miomam a meh mellso falan van,es nem e fog noni a babaval.
4/5 A kérdező kommentje:
Mi 3-4 hónapra próbálkozunk babával és még nem sikerült. Lehet, hogy amúgy sem sikerült volna, de aggódom, hogy talán emiatt.
2014. dec. 9. 20:38
5/5 Lallie válasza:
Nekem egy 4x4x5 cm-es miómám volt terhesség előtt a méhszájnál. A teherbe esést nem gátolta, de csak császárral szülhettem, mert akkorra már 8x8x7 cm-esre nőtt és útban volt. Császárral együtt kivették. Amúgy nem okozott semmi gondot terhesség alatt, annyi, hogy mikor már nagyobb volt a baba, akkor ő nyomta kifelé és kidudorodott a hasamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!