Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miómával lehetséges terhesség?...

Miómával lehetséges terhesség? Valakinek lett így babája?

Figyelt kérdés
Évek óta van egy 4x4x3,5 cm-es miómám. Nem nő, egyébként nem okoz problémát. Lehetséges így kihordani egy babát? Ha ez gond lehet, mit lehet csinálni a miómával?
2014. dec. 9. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehetseges a teherbeeses, es a terhesseget sem befolyasolja. Jo lenne tudni, hol van. A legjobb, ha meh kulso falan, nem belul, vagy a mehszaj kozeleben. Nekem van, bar kisebb, 1.5*2 cm es terhes vagyok, gyorsan is osszejott. Terhesseg alatt viszont nohet a hormonok hatasara. Kerdezz meg egy nogyogyaszt. Amugy kesobb ki lehet operalni.
2014. dec. 9. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Jelentem nekem!Mellső falon van,kicsit kisebb, mint a tiéd.Három gyereket szültem probléma nélkül-szerencsés vagyok.Viszont nekem nem nőtt egyáltalán,meg se nyekkent.több ultrahangom volt a terhességek alatt, gyakrabban jártam az orvosomhoz is,de ennyi.Ja és rögtön sikerült teherbe is esni mindháromszor, mikor babát szerettem volna.Tehát egyáltalán nem kizáró ok,de másképp is alakulhat. Az enyém egy sikerstory.
2014. dec. 9. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Orulok a kerdesednek kedves kerdezo.nekem is van miomam 17 mm ,en is attol felek hogy igy mar nem fogok teherbe esni vagy ha igen akor a miomam a meh mellso falan van,es nem e fog noni a babaval.
2014. dec. 9. 17:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Mi 3-4 hónapra próbálkozunk babával és még nem sikerült. Lehet, hogy amúgy sem sikerült volna, de aggódom, hogy talán emiatt.
2014. dec. 9. 20:38
 5/5 Lallie válasza:
Nekem egy 4x4x5 cm-es miómám volt terhesség előtt a méhszájnál. A teherbe esést nem gátolta, de csak császárral szülhettem, mert akkorra már 8x8x7 cm-esre nőtt és útban volt. Császárral együtt kivették. Amúgy nem okozott semmi gondot terhesség alatt, annyi, hogy mikor már nagyobb volt a baba, akkor ő nyomta kifelé és kidudorodott a hasamon.
2015. febr. 11. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!