Mi van velem? Pár nap késéssel megjött, de csak 3 napig volt meg ami fura mert mindíg 6 napig szokott lenni. A harmadik nap már szinte nem volt semmi. Viszket a cicim és néha émelygek. Talán baba?
Szerintem is ez simán baba, csak a szervezeted még úgy tudja hogy meg kell jönnie. De ha nem görcsöltél és ilyen rövid a vérzés, szerintem simán baba! Az meg nagyon jó hogy nem voltak benne darabok! Tesztelj és menj dokihoz, ő már nagy valószínűséggel látni fogja. Szerintem minden rendben. Ha ez vetélés lett volna akkor sok vér lenne görcsökkel és nem 3 napig!
Drukkolok!
Szia!
Nekem is hasonló a helyzetem, mindig pontos a menszeszem, most meg pár nappal hamarabb megjött, de kb. 1 hete nagyon kemények a melleim. 5-6 napig szokott tartani, most meg 3 nap, de szinte semmi, én teszteltem mielött megjött, de negatív lett.
2-3 napja hányingerem van és émelygek, nem kívánok semmit. Nem tudom mi lehet ez, mindenesetre drukkolok neked, hogy összejöjjön.
Csináltam tesztet most este és halványan de + !!! Holnap megyek is dokihoz hogy megnézze van-e bent még valaki!
Szorítok neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!