Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mostanában pozi tesztre várok?

Mostanában pozi tesztre várok?

Figyelt kérdés
Nekem van már egy 15 hónapos kisfiam. Kistestvért szeretnénk neki. Júliusban hagytam abba a fogamzásgátlót, bár ne is kezdtem volna el újra. Amikor abba hagytam akkor rendesen megjött 28 napra, aztán 42-re, utána 35-re. Ma vagyok a 34. napon. Passz, hogy mikor jön meg. Kb. a 11. naptól csináltam ovu tesztet. Akkor majdnem egyforma erősségű volt a csík, másnap sokkal halványabb. Vagy nem volt akkor ovum vagy elötte volt, bár korai lett volna. Aztán a 27. naptól 3 napig pozitív volt. Egész hónapban két naponta voltunk együtt a férjemmel. A terhes teszt egyenlőre teljesen negatív. Hőgörbém nincs. Spontán méregetem egy nap többször, szájban, nyelv alatt, digitálissal. Átlagba 37,1 körül van a napokban. Tudom reggel kéne, de esélyem nincs rá, mert kisfiam fogzik. Minden éjjel óránként kelek hozzá. Van még valaki, akinek mostanában nem kéne megjönnie?

2014. dec. 6. 15:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Sziaszok 12,15-ös vagyok. Nekem sajna megjött.
2014. dec. 13. 07:51
 22/29 anonim ***** válasza:
A 19 válaszoló vagyok. Ma kellene megjönnie azt hiszem, de lehet, hogy kedden, már nem vagyok biztos benne. Fájdogál még mindig a pocim, tegnap délután negatív lett a tesztem, de bízok benne, hogy korai volt.
2014. dec. 13. 08:28
 23/29 A kérdező kommentje:
Tegnap este lement a hőm. 36,3- 36,7 volt. Ma délutánig is. Aztán fájdogál már a hasam alja, meg enyhe nyákos véres folyásom van, nagyon kevés. De szerintem ez a menstruáció előjele :( Mikor lement a hőm elkönyveltem, hogy vége a reménykedésnek. Most meg pár órája megint 37. Elöbb csináltam tesztet negatív.
2014. dec. 13. 17:44
 24/29 anonim ***** válasza:
A hőmérséklet napközbeb is fontos? Tegnap óta én is random méregetem, nekem 37 volt ma a legalacsonyabb, 37,0-37,2közt változik, de sajnos fogalmam sincs, hogy ez jót jelent vagy sem. Nekem még semmi előjele nincs a menstruációmnak.
2014. dec. 13. 18:09
 25/29 A kérdező kommentje:
Igazából a reggeli ébredési hőmérséklet lenne a fontos. Még mikor felébredsz, de nem kelsz ki az ágyból. menstruációig végig fent marad a hő. Előtte esik le, ha nincs terhesség.
2014. dec. 13. 20:23
 26/29 anonim ***** válasza:
Értem, köszönöm!
2014. dec. 13. 21:01
 27/29 anonim ***** válasza:
Gyakran a menses első reggelén is magas a hő, és csak a 2. hajnalban esik le.
2014. dec. 14. 04:47
 28/29 anonim ***** válasza:
Mi lett veketek lányok. Én tegnap pozitívat teszteltem. :-) Addig full negatívok voltak a tesztjeim. :-)
2014. dec. 31. 22:33
 29/29 anonim ***** válasza:
Gratulálok utolsó! Vigyázz magatokra! Nektek tutira nagyom boldog évetek lesz:)
2015. jan. 1. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!