Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mostanában pozi tesztre várok?

Mostanában pozi tesztre várok?

Figyelt kérdés
Nekem van már egy 15 hónapos kisfiam. Kistestvért szeretnénk neki. Júliusban hagytam abba a fogamzásgátlót, bár ne is kezdtem volna el újra. Amikor abba hagytam akkor rendesen megjött 28 napra, aztán 42-re, utána 35-re. Ma vagyok a 34. napon. Passz, hogy mikor jön meg. Kb. a 11. naptól csináltam ovu tesztet. Akkor majdnem egyforma erősségű volt a csík, másnap sokkal halványabb. Vagy nem volt akkor ovum vagy elötte volt, bár korai lett volna. Aztán a 27. naptól 3 napig pozitív volt. Egész hónapban két naponta voltunk együtt a férjemmel. A terhes teszt egyenlőre teljesen negatív. Hőgörbém nincs. Spontán méregetem egy nap többször, szájban, nyelv alatt, digitálissal. Átlagba 37,1 körül van a napokban. Tudom reggel kéne, de esélyem nincs rá, mert kisfiam fogzik. Minden éjjel óránként kelek hozzá. Van még valaki, akinek mostanában nem kéne megjönnie?

2014. dec. 6. 15:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Én ma vagyok a 6. Dpo-n, jövő hét szombaton fogok tesztelni. Harmadik babánk lenne. :)

T

2014. dec. 7. 07:53
 12/29 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én is 11dpo n vagyok!
2014. dec. 7. 09:01
 13/29 A kérdező kommentje:
van egy fura kérdésem, ne nézzetek hülyének légyszi! ha jól tudom egyik hónapban egyik másik hónapban másik petefészekből szabadul ki a petesejt. Utolsó ciklusom 35 napos volt, előtte 42 napos. Lehetséges olyan, hogy egyik petefészkem esetében van a 35 másik esetében a 42 napos ciklus? Ma van a 35. napom, terhes tesztet csináltam persze teljesen negatív. Hőm 37,1, de ez napközbeni eredmény. Késői ovum volt, ovu teszt szerint. Első negatív napom kedden volt. Szed itt valaki terhes vitamint? Én már július óta.......
2014. dec. 7. 14:10
 14/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok.Mi már lassan egy éve próbálkozunk. Eddig sikertelenül.Közben találtam egy jó orvost, aki oda is figyel.rám és kiderült, hogy nem mindig mindig van peteeresem és a hormonjaim is össze vissza vannak. Ennek tudatában, kb két hónapja már nem is reménykedek. Nem számolom a napokat, nem is tudom pontosan mikor kellene megjönnie... Hiszen úgyis megjön... Így most egy kicsit könnyebb a lelkemnek. Elmúlt a gorcsoles. Dokim azt mondta, ha most decemberben sem sikerül spontán teherbe esnem, akkor januárban irány az I női klinika és a segítségükkel majd osszejon.

Nektek szorítok! Szép de dolog lenne a fa alatt egy pozitív teszt...;-)

2014. dec. 7. 18:53
 15/29 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok! Valakinél van már valami tünet?
2014. dec. 8. 09:05
 16/29 anonim ***** válasza:

#3-5-7-9 vagyok.

Az előbb teszteltem egy pozit!

Mindenkinek hasonlókat kívánok!!! :)

2014. dec. 8. 09:16
 17/29 anonim ***** válasza:
Gratulálok neked utolsó! Szép karácsonyi ajándék. Megkérdezhetem mikorra nem vártad?
2014. dec. 8. 10:54
 18/29 anonim ***** válasza:
Keddre vagy szerdára nem vártam.
2014. dec. 8. 12:46
 19/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én a 9.dpon vagyok! Szombatra nem várom 26naposak a ciklusaim. Kellene már valamit éreznem? Mikor tesztelhetek legkorábban szerintetek? Nincs hőgörbém sem ovu tesztjeim...

Drukkolok mindenkinek:) Gratula a pozitív tesztelőnek :)

2014. dec. 8. 17:23
 20/29 A kérdező kommentje:
Van valakivel valami új fejlemény? Nálam még semmi. Menstruáció még nincs, tegnap előtt negatív terhes teszt. Elvileg vasárnapig meg kéne jönnie.
2014. dec. 12. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!