Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mostanában pozi tesztre várok?

Mostanában pozi tesztre várok?

Figyelt kérdés
Nekem van már egy 15 hónapos kisfiam. Kistestvért szeretnénk neki. Júliusban hagytam abba a fogamzásgátlót, bár ne is kezdtem volna el újra. Amikor abba hagytam akkor rendesen megjött 28 napra, aztán 42-re, utána 35-re. Ma vagyok a 34. napon. Passz, hogy mikor jön meg. Kb. a 11. naptól csináltam ovu tesztet. Akkor majdnem egyforma erősségű volt a csík, másnap sokkal halványabb. Vagy nem volt akkor ovum vagy elötte volt, bár korai lett volna. Aztán a 27. naptól 3 napig pozitív volt. Egész hónapban két naponta voltunk együtt a férjemmel. A terhes teszt egyenlőre teljesen negatív. Hőgörbém nincs. Spontán méregetem egy nap többször, szájban, nyelv alatt, digitálissal. Átlagba 37,1 körül van a napokban. Tudom reggel kéne, de esélyem nincs rá, mert kisfiam fogzik. Minden éjjel óránként kelek hozzá. Van még valaki, akinek mostanában nem kéne megjönnie?

2014. dec. 6. 15:49
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
a címben várok helyett várókat akartam írni
2014. dec. 6. 15:51
 2/29 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem nem vagyok terhes, az ovu teszt miatt gondolom így. Nem bátorítást várok, ezt megoldom magamban lelkileg, csak jó lenne beszélgetni olyanokkal, akik hasonló helyzetben vannak. Még annyit, hogy kisfiam elsőre összejött. A második úgy tűnik nehezebben jön össze. Remélem nem a plussz 13 kg az oka, amivel nehezebb vagyok, mint első terhesség elött. Ha most nem jön össze, szerintem elmegyek orvoshoz. Nyár végén voltam, de azt mondta, hogy menjek vissza ha fél évig még nem jön össze.
2014. dec. 6. 15:54
 3/29 anonim ***** válasza:

Jelen!

DPO 11. napon vagyok.

2014. dec. 6. 16:35
 4/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Ma en is a 11. dpo-n vagyok:)

2014. dec. 6. 17:41
 5/29 anonim ***** válasza:

Szerdán tesztelsz te is?

(Feltéve, hogy nem jön meg, de ne merjen megjönni!!!)

2014. dec. 6. 17:48
 6/29 A kérdező kommentje:
Szerintetek késő peteérésből is lehet baba? valahol olvastam, hogy nem, mert nincs ideje beágyazódni. Bár kitudja nálam milyen hosszú lesz ez a ciklus. Megfogadtam, hogy ha nem jönne meg, akkor holnaphoz egy hétre tesztelek, de úgyse fogom kibírni.
2014. dec. 6. 18:14
 7/29 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet.

Többektől olvastam, hogy a menses előtti 1-2 napban voltak együtt a párjukkal, és abból fogant a baba.

Ezeknek meg is jött rendesen a mensijük, mégis ottmaradt a baba. Valószínűleg ott nem válik le a méhnyálkahártya.

2014. dec. 6. 19:23
 8/29 anonim ***** válasza:
En mar kedden tesztelek szerintem:)
2014. dec. 6. 22:43
 9/29 anonim ***** válasza:
Kedves keddi tesztelő, van hőgörbéd?
2014. dec. 7. 04:52
 10/29 anonim ***** válasza:
Van:) elkuldom priviben ha erdekel! Neked is van?
2014. dec. 7. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!