Megnéznétek ezek a teszteket?
Tudom nem a legtökéletesebb, de csak táblagéppel tudtam fotózni!
Ezt a kérdést írtam ki nemrég!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Köszi! Aranyos vagy!
Látni, én is látom! Mondom, még csak koncentrálnom sem kell, viszont a szellemcsíkot is lehet látni elvileg!
Hát, elküldtem véletlenül. Nos, a lényeg, hogy amikor a fent linkelt teszt készült, akkor a hcg-m már 400 fölött járt, a teszt 25-ös érzékenységű volt, 3 éves lesz a lányunk.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden ilyen csík babát jelent, hanem azt, hogy a halvány csík is csík - a linkelt teszten pedig egyértelmű az elszíneződés. Az, hogy a reagens mennyire lép reakcióba sajnos nagyon sok tényező kérdése, tehát felelősen azt tudjuk mondani, hogy a hcg tesztcsík minimális elszíneződése is várandósságra utal.
DE! És van egy nagyon nagy de. A 12. hétig eljutó terhességek száma körülbelül az 1/3-a annak a számnak, amelyet kémiai terhességként észlelünk a hcg csíkok brutális érzékenysége miatt. Emiatt nem jó ilyenkor tesztelni. Várj még, és 5-6 nap múlva ismételd meg. Én meg őszintén kívánom, hogy legyen, ahogyan szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!