Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek ezek a teszteket?

Megnéznétek ezek a teszteket?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Tudom nem a legtökéletesebb, de csak táblagéppel tudtam fotózni!

Ezt a kérdést írtam ki nemrég!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2014. dec. 2. 11:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszi! Aranyos vagy!

Látni, én is látom! Mondom, még csak koncentrálnom sem kell, viszont a szellemcsíkot is lehet látni elvileg!

2014. dec. 2. 17:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Igen,sok teszten előfordul szellemcsík,de ez nem az.Ez bizony pozitív :) gratulálok,de azért 2-3nap múlva tesztelj újra :) A
2014. dec. 2. 22:55
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát Lányok! Most csináltam egy ugyanilyen tesztet, és semmi! Szóval a tegnap szerintem mégiscsak szellemcsík volt! :(
2014. dec. 3. 04:27
 14/19 A kérdező kommentje:
Bár még van min. 2-3. napom a nemvártig, és a fiammal is hasonló tüneteim voltam, szóval még egy ici-pici remény talán maradt!Mondjuk őt ilyenkor már mutatta teszt! :(
2014. dec. 3. 04:59
 15/19 A kérdező kommentje:
Most csináltam egy teljesen másfajtát, és ezen is látszik ugyanilyen második csík. De itt sem egyértelmű,hogy színes vagy szürke. De fotón is látszik!
2014. dec. 3. 08:56
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
És erre mit mondanátok? Ovuláció (és aktus) után 16 nappal készült, reggeli első vizeletből. Élőben jobban látszik rajta a csík. Nos? [link]
2014. dec. 3. 14:45
 17/19 anonim ***** válasza:
55%

Hát, elküldtem véletlenül. Nos, a lényeg, hogy amikor a fent linkelt teszt készült, akkor a hcg-m már 400 fölött járt, a teszt 25-ös érzékenységű volt, 3 éves lesz a lányunk.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden ilyen csík babát jelent, hanem azt, hogy a halvány csík is csík - a linkelt teszten pedig egyértelmű az elszíneződés. Az, hogy a reagens mennyire lép reakcióba sajnos nagyon sok tényező kérdése, tehát felelősen azt tudjuk mondani, hogy a hcg tesztcsík minimális elszíneződése is várandósságra utal.

DE! És van egy nagyon nagy de. A 12. hétig eljutó terhességek száma körülbelül az 1/3-a annak a számnak, amelyet kémiai terhességként észlelünk a hcg csíkok brutális érzékenysége miatt. Emiatt nem jó ilyenkor tesztelni. Várj még, és 5-6 nap múlva ismételd meg. Én meg őszintén kívánom, hogy legyen, ahogyan szeretnéd.

2014. dec. 3. 14:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező.én mensi előtt 5nappal csináltam ovulációs tesztet (mint jósteszt) nekem bevált,próbáld ki...aztán rá. 2-3napra lett csak pozi a terhességi tesztem,addig full negatív volt,még annyi sem látszott mint a tieden... :) A
2014. dec. 3. 17:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Na, mi újság? Pozitív?
2014. dec. 7. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!