Megnéznétek ezeket az ovu teszteket?
Figyelt kérdés
Az utolsó a mai napon készült (6) Viszont az előzőn (5) tuti volt tüszőrepedésem, ráadásul mindkét petefészkemben, mert azt hittem pár óráig, h megpusztulok, annyira szúrt mindkét oldalon. Régóta figyelgetem a tüneteket, biztos, h a repedést éreztem, nem mást. Kérdés, h most akkor mi van a 24-36 órás eltelt idővel a pozi teszt és a repedés között? Tegnap voltunk is együtt, ma már kicsúsztunk a 24 órából....Szerintetek ebből mi lehet? És hogy lehet h pozi teszt alatt repedés is van, és nem utána van? Valami épkézláb magyarázat jól jönne. Köszi előre is!
kepfeltoltes.hu/view/130206/2350_045_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg][img] [link] Jpg[/img][/url]
2013. febr. 6. 21:12
4/4 anonim válasza:
Szerintem a 4. már pozitív, így az 5. napon lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!