Pozitivat teszteltem? Ti olyan teszteket is pozinak láttok amin én semmit nem látok. Megnéznétek az enyémet?
2014. szept. 26. 16:28
1/11 anonim válasza:
Mintha lenne ott valami! Mikorra nem várod?
2/11 anonim válasza:
fotózd le negatívba is, úgy jobban látni valamivel, ha nem vagy biztos benne, hogy mit látsz. 2 nap múlva érdemes újat tesztelni.
3/11 A kérdező kommentje:
Hát...kedd-szerda.Tudom,ilyenkor még korai,várnom kellett volna még,de nem birtam :/ olyan tüneteim vannak mint az előző terhességemnél,igy felülkerekedett rajtam a kiváncsiság,pedig nem vagyok már 20éves :)
2014. szept. 26. 16:35
5/11 anonim válasza:
Én is mintha látnék valami halovány csíkot.
6/11 anonim válasza:
Én is látom. De várj és pár nap múlva csinálj újat uilyen tesztel. Ha babás vagy akkor erősödnie kell, de nem törvényszerű.
7/11 A kérdező kommentje:
kicsit szerkesztettem,mert egyébként alig-alig látni,de igy talán kicsit jobban : [link]
2014. szept. 26. 18:12
9/11 anonim válasza:
10/11 A kérdező kommentje:
juujjjj köszönöm szépen (Y) szerintetek ez a csik akkor is látszodna ha csak száradási csik lenne?Mármint a negativon...
2014. szept. 26. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!