Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Havi 620. 000-res fizetésböl...

Havi 620. 000-res fizetésböl élünk ketten a párommal. Vállaható egy kisbaba vagy nem szerintetek?

Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 11:14
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Belgiumban élünk. Drága minden de azért nem ötször annyi, mint otthon. A bölcsi az kb 450€\hó. 3 hónap itt a maximum amit gyesen lehetenni utána vissza kell mennem dolgozni. 450€ az elég sok havonta az igaz. Azonkìvül kell még pelenka,kaja,ruhák egészségügyi ellátás, ilyen olyan baba kellékek. Sok minden. Ezeket peraze olcsóbban is be lehet szerezni. Meg nem azonnal kell mindez hanem szépen apránként. Én bevállalnám de sajnos nem dönthetek egyedül.
2014. dec. 2. 14:49
 22/29 anonim ***** válasza:
24%
3 hónapos gyerek már megy a bölcsibe? És ki szoptatja majd? A dadusok?
2014. dec. 2. 15:16
 23/29 anonim ***** válasza:
32%
Fejenként 1 milla alatt ne vállaljatok gyereket!!!!! Szerencsétlennek milyen élete lesz a nyomorban! :((((
2014. dec. 2. 16:12
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Ébresztő, kedves 22., nincs a világnak olyan szeglete, ahol 3 évig ül anya otthon.

Ismerem Belgiumot közelről, ennyi mellett megértem a párod aggodalmait is. És ne írj olyat, hogy "sajnos nem dönthetek egyedül". Baromira visszatetsző.

2014. dec. 2. 21:51
 25/29 anonim ***** válasza:
22%

Drága.a férjem svájcban 2és fél millát keres havonta,viszont én nem dolgozom.szerinted meg tudunk majd élni? Ha már dicsekszünk....

Ha magyarba megélnek családok 70ezerből,nehogy már ti ne tudjatok 600ból.ha mégse menne majd keress fel,adok kölcsön... ;)

Fú de nem bírom az ilyen embereket...mit kell felvágni vele...ha meg kint éltek tudod,hogy a pároddal mennyiből jöttök ki,nem nehéz hozzá adni,hogy egy baba mennyibe lehet kb.

2014. dec. 2. 23:04
 26/29 A kérdező kommentje:

Ki vàg fel te svàjci paraszt. Csak egy szimpla kèrdès volt.

Senki nem tud otthon megèlni 70 ezerböl, mind el van adósodva, mert ami otthon megy az katasztrófa. Ja ès mèg vki irta, hogy megy a gyerek 3 honaposan a bölcsibe? Igen, megy. Itt ennyi a maximum, ès ezt is ugy kellett az EU-nak kikönyörögnie! Na mindegy vèglis igazatok van. Senkinek semmi köze hozzà, hogy ki mennyiböl èl meg nevel gyereket. De ettöl függetlenül mèg vàrunk.

2014. dec. 3. 10:28
 27/29 anonim ***** válasza:
A svájci paraszt egy kicsit túlzás nem gondolod?ne haragudj,de nem én teszek fel olyan kérdést,hogy ennyit meg ennyit keresünk és ebből meg tudunk-e élni...ezt úgy is neked kell tudni.te tudod a kiadásaitokat,ill milyen színvonalon éltek...pl nekünk kint fél milla alatt nem találsz albit (hozzáteszem üres és még bútorozni is neked kell) de most hiába írom ki,egy magyarban élő ezt honnan a csudából tudja? Én most várom az első kislányunkat és idáig fél millát költöttünk rá és ebbe nincs benne a babakocsi,kiskád,orvos stb...más 150-200ból ezt megússza,van aki pedig jóval többet költ rá.személy válogatja...(és én magyarban élek a pici születéséig...)
2014. dec. 3. 17:12
 28/29 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, hogy akármennyit ra lehet kolteni! Ezert nem tudom, hogy mennyi az eleg. Erted? Minel tobb a bevetel annal nagyobb az igeny..de tulajdonkeppen lehet, hogy egy 100 ezres babakocsi is epp olyan jol szolgalna , mint ha te mondjuk 400 ezerert veszel egyet. Meg amig baba addig folyamatosan nől ugye piszok gyorsan akkor felesleges neki nagyon jo minosegu holmikat venni ha 2 het mulva mar nem jo ra! Nem? Nemtudom igazabol, hogy hogy csinaljam. Nem akarok olyan anya lenni, aki nem adja meg mindembol a legjobbat a gyereknek, de feleslegesen penzt sem akarok kidobni.
2014. dec. 5. 14:00
 29/29 anonim ***** válasza:
42%

Hogy a lényeget ragadjam meg:

magyarba? Hát bammeg... Így, kis betűvel, frankón ragozva...

A gyereknek nem kell mindenből márkás, extradrága. Lehet öltöztetni Gucciba, de lehet Tesco, H&M, C&A, de még hasznátlakat is lehet rá adni, mert egyrészt a gyereket úgysem érdekli, másrészt hipp-hopp kinövi.

Kocsiból is van fél milliós, 300 ezres és 50ezres is.

2014. dec. 5. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!