Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Havi 620. 000-res fizetésböl...

Havi 620. 000-res fizetésböl élünk ketten a párommal. Vállaható egy kisbaba vagy nem szerintetek?

Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 11:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

28 hetes kismama vagyok, táppénzen.

A párom fizetése 600.000 + 30.000 cafatéria + az én táppénzem 56.000 kb.

Nem tudom, hogy ti hol éltek, mi Magyarországon, és nyugodtan mertük vállalni a babát.

Viszont tényleg fogalmam sincs, hogy külföldön ez milyen fizetésnek számít, és mennyibe kerül ott az élet, milyen a jelenlegi életkörülményetek stb...nektek kell mérlegelni.

Üdv.

2014. dec. 2. 11:38
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha magatokat el tudjátok úgy tartani, hogy jut mindenre, ami kell, sőt, még marad is hó végén, elmehettek úgy nyaralni, hogy nem vágja agyon a költségvetést évekre, biztosan megoldott a lakhatás, akkor simán belefér egy gyerek. El lehet verni babára havi milliókat is, ha valaki nagyon akarja, meg normál színvonalat is lehet biztosítani neki.

Havi kb 350-et kerestünk ketten, mikor jött a baba, albérletben, minimális félretett pénzzel. Nem volt elég indok, hogy ne tartsuk meg.

2014. dec. 2. 11:38
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt ennyi információból mi itt Magyarországon nem tudjuk megítélni. Nem tudjuk mennyi ebből a te kereseted, milyen ellátásokat kapnál, amíg nem dolgozol és milyen kiadásaitok vannak. Simán lehet, hogy a férjednek van igaza. Magyarországon ekkora fizetésre sok gyereket is lehetne vállalni.
2014. dec. 2. 11:45
 14/29 anonim ***** válasza:
32%
Mivel nem itt éltek, nem is írod, hogy hol, így erre nem lehet válaszolni, nyilván ennyiből Magyarországon kényelmesen 3-4 gyereket is el lehet nevelgetni (erre válaszolt mindenki), de máshol nem tudjuk mennyi a rezsi, kaja, milyenek az orvosi költségek, stb. Miért nem számolod ki? Nem bonyolult művelet utánajárni nálatok mennyibe kerülnek a babacuccok...
2014. dec. 2. 11:48
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Szóval komolyan kérdezted. Furán indítottál de a második válaszod alapján lehet rosszul reagáltam, és nem dicsekedni akartál ezért jó szándékkal írom hogy kicsit lehet naiv vagy. Sajnos néhány pasi ezzel takarózik, egyszerűnb a nönek lelkiismereti kérdést csinálni ha az babát szeretne hogy nélkülözni kell a babának. Pedig csak a pasinak nem kell gyerek. Biztos ő az ideális férfi és apajelölt?
2014. dec. 2. 12:16
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát... Nem tudom, ennyiből erre nem lehet válaszolni, így tök értelmetlen a kérdésfeltevés. Nálunk az összbevétel olyan 700.000 forint itthon, van saját lakásunk, saját autónk hála az Istennek és a szüleinknek. A húgom Ausztriában él, ketten együtt 900 ezer forint körül keresnek, és ők úgy gondolják, hogy ettől még többre van szükségük egy gyerekhez (nagyon drága (nagyváros közepén élnek-dolgoznak) a lakásuk havi költsége). Ország függő, ember függő, helyzet függő. Szerinted mennyit jelent a kérdésben egyébként a mi véleményünk, ha a párod még nem akarja? /De ha kell: a legtöbb európai országban ez kevés szerintem./
2014. dec. 2. 12:17
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha van három almám és négyszer volt beteg a szomszéd, akkor hány éves a kapitány?

Komolyra fordítva: melyik országról van szó, mennyi a havi fix kiadásotok, mekkora lesz a bevételetek szülés után (ha te kiesel a munkából és egyéb ellátást kapsz csak)?

2014. dec. 2. 12:47
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem MO-on éltek,minek váltottad át forintra?Hazajöttök gyereket nevelni vagy mi???
2014. dec. 2. 12:58
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Butaság forintosítani a külföldi keresetet, ha azt nem Mo.-n költöd el.

A 620,000 elég kevés, ha az adott országban az árak 5-10-szeresei a magyar áraknak.

2014. dec. 2. 14:10
 20/29 anonim ***** válasza:
25%

Férjem is kb ennyit keres + cafeteria illetve náluk van 13. és 14. havi is. Az én gyedem ennek a töredéke.

3 gyermekünk van, nem nélkülözünk semmiben.

Szerintem hajrá!!!

2014. dec. 2. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!