Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruacio keses, alhasi...

Menstruacio keses, alhasi fajdalom, elvileg baba nincs szerintetek mitevo legyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Lehet hogy nem a tokeletes kategoriaba irom a kerdesem, de bizom benne hogy itt tobb olyan no van aki esetleg segíthet. 10 napja kesik a menstruaciom, vedekeztunk ugyan de mind tudjuk hogy soha nemlehet tudni... tesztet nem csinaltam ( tudom.. gyerekes de nem mertem) inkabb ellatogattam a dokimhoz aki a vizsgalat utan azt mondta ne aggodjak, majd megjon. Iszonyu strsszes voltbaz utobbi egy honapom lehet azert is kesik. Alhasi (bal oldalt) szuro fajdalmaim vannak kicsit megduzzadt mellek ... semmi tobb. Nem tudom mit kellene tennem teljesen kimerultem mar, teljes a ketsegbe eses. Segitsetek legyszi!

2014. dec. 1. 23:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Aggódj tovább nyugodtan,a világért se vegyél tesztet! Jobb így,igaz?!
2014. dec. 2. 06:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Raszantam magam... veszek.
2014. dec. 2. 21:04
 3/4 anonim válasza:
Mit mutatott?
2014. dec. 5. 15:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Negativ
2014. dec. 6. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!