Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség vs nem terhesség?

Terhesség vs nem terhesség?

Figyelt kérdés
Kb 4 napja nem jön meg.Semmi jel a mensire,de a terhességre sem.A mellem tök jó puha,derékfájás nincs,hányinger nincs,görcs nincs.Igazából csak a fogínyem fáj 3napja,de nem gondolnám,hogy lenne hozzá köze.Ma reggel (is) csináltam tesztet,negatív.Jövőhét keddre kaptam időpontot dokihoz.Ti mit gondoltok lehet ebből baba,vagy full esélytelen?

2014. nov. 10. 09:18
 1/9 edit1979 ***** válasza:

Szia!

Remélem, csak a megtermékenyülés volt később, és ezért negatív még a teszt, minden esetre drukk-drukk. :-)

2014. nov. 10. 10:11
 2/9 A kérdező kommentje:
létezhet h azért nem mutatja ki a teszt,mert pl,alig iszok folyadékot,nagyon kevés vizeletem van.És nem tartalmaz esetleg annyi hcg-t?
2014. nov. 10. 14:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Huha!Most voltam edzésen,és mikor elmentem wcre kissé meglepődtem.A wc papíron ovus "nyák volt" átlátszó gumiszerű anyag.Ez mitől lehet?most meg fáj mindenem ott lent :( vki hasonló helyzetbe?amúgy a cikluson 38.napján vagyok
2014. nov. 10. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem előfordul, hogy később lesz pozitív a teszt, csinálj még egyet két nap múlva.

Amúgy engem is hasonló dolog foglalkoztat, mert nálam három napja késik a mensi.( Igaz, én szoptatom még a 20 hónapos lányomat, de május óta rendszeres volt már a menzeszem. Előtte sem késett soha, csak egyszer, de akkor terhes voltam.) A tegnapi teszt nálam is negatív.

2014. nov. 11. 11:50
 5/9 A kérdező kommentje:
hát remélem utolsó,h kellemes csalódásod lesz :)
2014. nov. 11. 15:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát nem, ma megjött. Így (még) nem lesz kistesó.
2014. nov. 12. 09:38
 7/9 A kérdező kommentje:

óóóó,sajnálom,de ami késik az nem múlik :)

Nekem sem jött meg,még mindig....de reggel megint negatívat teszteltem...nagyon kíváncsi leszek mit mond a doki

2014. nov. 12. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Olvastam itt olyat, hogy a hcg teszt nem mutatta ki a terhességet, csak az ultrahang. Állítólag nagyon ritka, de ilyen is van.
2014. nov. 12. 12:32
 9/9 A kérdező kommentje:
húúhúúú,legyen igazad :):):)
2014. nov. 12. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!