Terhesség? Még szűz lány vagyok, de barátommal nem rég néhány milliméter híján elvesztettem. Nem élvezett belém, de már lassan egy hete meg kellett volna jönnie.
Hogy lehet néhány milliméter hiján elveszíteni a szűzességet? Ilyen nincs, vagy bent volt vagy nem.
Attól, hogy nem bent fejezte be az nem jelent semmit, olyankor is van esély a terhességre, mivel vannak elő-spermák. Másfelől, a folyásod akár fertőzestől is lehet, amit a barátodtól kaptál el. Jobb lenne, ha elmennél orvoshoz megnézetni mi a gond mielőbb komolyabb baj lesz.
mi az a néhány milliméter híján majdnem elvesztett szüzesség?
Berakta a hegyét? Ha csupasz volt a farok,amivel játszottál akkor lehetsz terhes!
Szia!
Ez egy meglehetősen buta kérdés, vagy/esetleg buta lány!
Első miért nem védekeztek?! Az már nem trendi?!
Második aki nincs tisztában az anatómiával,spermával,pénisszel és a saját testével ne szeretkezzen! Három, az,hogy milyen a folyásod sok mindentől lehet,akár egy gombás fertőzéstől is.
4. Voltál már valaha nőgyógyásznál?! Ott írnak is fel fogamzásgátló tablettát.. Esetleg óvszert is lehetne alkalmazni,de többek közt pesszárium,spirál,stb..
Kérdésedre a válaszom... Nyersen és őszintén....
Ha betette a farkád és NEM védekeztetek IGEN megvan az esély arra,hogy terhes legyél.... Még akkor is ha NEM élvezett beléd. DE.. Hozzáteszem az előváladéktól kicsi az esély arra,hogy baba legyen a dologban!!
Még egyszerűbb elmész egy patikába veszel egy terhes tesztet és elvégzed!
Elnézést a nyers modoromért!!!
Köszi az értelmes, és kevésbé értelmes válaszokat is. Akkor veszek első körben egy tesztet, és meglátjuk... :/
Hatodik válaszolónak meg csak annyit, hogy nem azért nem védekeztünk,mert nem vagyunk tisztában a lehetséges következményekkel... Csak buta voltam, és a pillanat hevében nem vettem figyelembe ezeket.
Itt aki kevésbé értelmes az egyedül te vagy kérdező, elég baj, ha ezt nem látod. Mi lett volna ha szex ELŐTT kérdezel és nem utána, utólag jut eszedbe, hogy jaj terhes lehetek így.
És megsúgom nem vagy már szűz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!